Ozols un Edavārdi radījuši jaunu dziesmu, kas veltīta Ghetto Games dalībniekiem
Ozols un Edavārdi ar priekšnesumu piedalīsies arī Ghetto Basket sezonas noslēguma šovā Grīziņkalnā arī ceturtdien, 25.augustā.
Slavenības
2016. gada 22. augusts, 15:24

Ozols un Edavārdi radījuši jaunu dziesmu, kas veltīta Ghetto Games dalībniekiem

Jauns.lv

Otrdien, 23.augustā plkst.18:00 Grīziņkalnā notiks Ghetto Floorball superfināli, kuros Ghetto brīvrunu batlu uzvarētājs Edavārdi un reperis Ozols uzstāsies jauno dziesmu "Mēs turam - Ghetto!”, kuru radījuši kopā ar kopā ar ANSI KOLMANI.

Ghetto Games līderis Raimonds Elbakjans:

“Astotā ir Ghetto Games bezgalības sezona ar saukli "Esi stiprs - uzvari sevi!"  Šajā sezonā  esam mācījušies pieņemt dažādību - gan apkārtējos, gan katram pašam personīgi.  Tikai  apzinoties savas ieksējās rētas, iespējams atbalstīt sevi un citus."

Trešdien, 24.augustā Ghetto Football sezonas noslēguma pasākumā piedalīsies 2013.gada Ghetto Faktors uzvarētāja dziedātāja Kristīne Prauliņa ar džeza grupu "Bunch of Gentelmens," Rick Feds un jaunais talants - Harijs Širmans.

OZOLS un EDAVĀRDI ar priekšnesumu piedalīsies arī Ghetto Basket sezonas noslēguma šovā Grīziņkalnā arī ceturtdien, 25.augustā plkst.18:00, kur skarbās cīņas papildinās arī Atis Ieviņš ar grupu, Jāņa Rozīša Stunt šovs, Ghetto Dance ielu dejotāji, Latvijas universitātes karsējmeitenes un Latvijas ielu vingrotāju biedrība ar paraugdemonstrējumiem.

Pasākuma laikā apmeklētājus sildīs sildierīces, bezmaksas tēja un pledi. Tāpat būs iespējams atpūsties un uzlādēt telefonu BITE Chill zonā.


Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto