Lohana par viesošanos Krievijas šovā pieprasa vērienīgu honorāru un tikšanos ar Putinu
Lindseja Lohana iesniegusi producentiem garu prasību sarakstu, kurā ietilpst "privātā lidmašīna, apsardze, viena gada vīza, ko iespējams pagarināt, 500 000 sterliņu mārciņu, personīgais frizieris, grima mākslinieks un manikīrs uz lidmašīnas klāja, grezns numurs "Ritz-Carlton" viesnīcā", kā arī tikšanās ar Putinu.
Slavenības
2016. gada 22. augusts, 18:16

Lohana par viesošanos Krievijas šovā pieprasa vērienīgu honorāru un tikšanos ar Putinu

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Lindsija Lohana par interviju Krievijas populārākajā sarunu šovā pieprasījusi pusmiljonu sterliņu mārciņu (591 000 eiro) lielu honorāru un tikšanos ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

30 gadus vecā aktrise tika aicināta piedalīties Krievijas Pirmā kanāla raidījumā "Pustj govorjat". Lohana iesniegusi producentiem garu prasību sarakstu, kurā ietilpst "privātā lidmašīna, apsardze, viena gada vīza, ko iespējams pagarināt, 500 000 sterliņu mārciņu, personīgais frizieris, grima mākslinieks un manikīrs uz lidmašīnas klāja, grezns numurs "Ritz-Carlton" viesnīcā", kā arī tikšanās ar Putinu, ziņo slavenību tenku vietne TMZ.

Pārsteidzošā kārtā televīzija piekritusi izpildīt vairākas viņas prasības. Joprojām turpinās pārrunas starp raidījuma veidotājiem un Lohanu.

Raidījuma vadītājs Andrejs Malahovs apstiprinājis, ka Lohana "patiešām vēlas tikties ar Krievijas prezidentu". "Es nezinu, ko viņa vēlas apspriest - Amūras tīģeru glābšanu vai no narkotikām atkarīgu cilvēku problēmas," viņš teica.

Taču intervijā krievu portālam "LifeNews" Malahovs teica, ka atrises honorārs būšot mazāk vērienīgs.

"Honorārs būs nedaudz zemāks," viņš sacīja. "Es arī gribu gadā pelnīt 80 miljonus vai pusdienot ar karalieni, taču sapņi un realitāte ir divas dažādas lietas. Uz situāciju jāskatās ar skaidru prātu, - kā to nedara Lindsija Lohana."

Malahovs savā oficiālajā tvitera kontā publicēja saiti uz rakstu un nosauca Lohanu par "slikto meiteni".

Pirmā kanāla pārstāvis svētdien ziņu aģentūrai "RIA Novosti" apstiprināja, ka Lohana uzaicināta piedalīties raidījumā, taču viņas prasības vēl neesot apspriestas un TMZ raksts "nesaskan ar reālo situāciju".

Sarunu šovā Lohanu paredzēts intervēt par viņas vētrainajām attiecībām ar Krievijas bagātnieku atvasi, 23 gadus veco Jegoru Tarabasovu.

Lohana nesen paziņoja, ka pēc vairākiem strīdiem esot atsaukusi saderināšanos.

Internetā tika ievietots videoieraksts no Lohanas un Tarabasova strīda, kura laikā aktrise izsvieda sava partnera tālruni pa automašīnas logu. Loena nelabprāt runāja par starpgadījumu, taču intervijā laikrakstam "The Mail on Sunday" atklāja, ka Tarabasovs esot bijis piedzēries.

 

"Jegors par daudz iedzēra un kļuva traks," sacīja Loena.

Citā internetā publicētā video Loena bija redzama uz balkona Londonā, kliedzot, ka Tarabasovs viņai esot uzbrucis. "Lūdzu, lūdzu," viņa bļāva. "Viņš mani tikko žņaudza. Viņš mani gandrīz nogalināja."

Notikuma vietā ieradās policija, taču nevienu neaizturēja.

 

LETA/Foto: Vida Press