Sabīne Berezina beidzot atrāda savu kāzu kleitu. FOTO
Dziedātāja Sabīne Geiba ar vīru Ati savā kāzu dienā, kad pāris jāvārdu teica Jelgavas Bezvainīgās Jaunavas Marijas Romas katoļu katedrālē.
Slavenības
2016. gada 23. augusts, 07:20

Sabīne Berezina beidzot atrāda savu kāzu kleitu. FOTO

Jauns.lv

TV šovā OKartes skatuve iepazītā dziedātāja Sabīne Berezina pēc vairāku gadu draudzības ar savu mīļoto vīrieti Ati Geibu iestūrējusi laulības ostā un kļuvusi par Sabīni Geibu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau trīs gadus dziedātāja Sabīne Berezina dzīvo kopā a, taču līdz šim dziedātāja nevēlējas atklāt mīļotā vārdu, sakot, ka viņas draugs nealkstot pēc atpazīstamības. Jūlija beigās dziedātāja atzīmēja pirmskāzu rituālu - vecmeitu ballīti, kurā piedalījās viņas tuvākās draudzenes, bet 12. augustā kuplā sveicēju pulkā Sabīne apprecējās.

Pirms vairākiem gadiem TV šova Okartes skatuve laikā Berezina uzsāka, iespējams, publiskākās attiecības Latvijas šovbiznesā. Viņai bija ilgstošas attiecības ar jauno mūziķu, Liepājas teātra slavenā aktiera Edgara Pujāts dēlu Kristapu. Pāris tolaik bieži vien apsprieda nākotnes plānus, taču šovam beidzoties, attiecības abu starpā izjuka un Berezinas sirdī pēc neilga laika iekrita sportiskais dejotājs Georgs Bormanis. Pēc neilgas draudzības ar Georgu Sabīne sastapa tagadējo mīļoto  vīrieti un  par savu privāto dzīvi publiski vairs nevēlas runāt.

   

Kasjauns.lv/Foto: facebook.com