Keitija Holmsa ved pastaigā meitu un viņas Ziemassvētku dāvanu. FOTO
Mamma un meita pastaigā ar sunīti Haniju. Pirms diviem gadiem Keitijas Holmsas un Toma Krūza meita Suri Ziemassvētku vecītim uzrakstīja, ka vēlas kucēnu. Viņš to sadzirdēja.
Slavenības
2016. gada 23. augusts, 18:46

Keitija Holmsa ved pastaigā meitu un viņas Ziemassvētku dāvanu. FOTO

Jauns.lv

Aktiera Toma Krūza bijusī sieva aktrise Keitija Holmsa kopā ar abu kopīgo meitu Suri un ģimenes mīluli čivavas sunīti Haniju draudzīgi pastaigājušās Ņujorkas ielās.

Tveicīgajā dienā Ņujorkā mamma un meita veldzējās ar krāsainiem smūtijiem. Abas devušās pastaigā ar sunīti Haniju, kam bija violeta siksniņa un rozā „iemauktiņi”.

Vēlmi par kucēnu desmit gadus vecā Suri pirms diviem gadiem uzticējusi vēstulē Santaklausam. Sunītis viņas vēlmju sarakstā bija kā numur viens, pēc kā mazā dāma ilgojās.

Viesojoties Elenas Dedženeresas sarunu šovā, Keitija togad atklāja, ka viņas meitai bijuši daži ļoti specifiski lūgumi Ziemassvētku vecītim, par ko viņa pat kritusi panikā. „Manai astoņus gadus vecajai meitai ir gatavs Ziemassvētku vēlmju saraksts,” sarunu šovā norādīja Holmsa. „Tas jau ir uzrakstīts. Viņa ir ļoti organizēta, un es jau sāku nedaudz panikot, jo nedrīkst taču pievilt viņas uzticēšanos Santaklausam. Nedrīkst aizmirst nevienu lietu no šī saraksta. Ja kaut ko aizmirsīsi, vēl gadiem ilgi nāksies par to klausīties.”

Dažas no vēlmēm, ko mazā jaunkundze gribējusi atrast zem eglītes, bija kucēns, „rozā kaklarota, kas mirdz” un uz kuras būtu kucēna vārds, kā arī kurpes sunītim.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press