Pēc skandalozās šķiršanās Lohanas pirkstā atkal gredzens. FOTO
Pirms dažām nedēļām, aktrise Lindseja Lohana savas labākās draudzenes acu priekšā novilka saderināšanās gredzenu ar smaragdu. Tagad tas atkal mirdz viņas pirkstā. Tikai uz otras rokas. Lindseja tuvākus paskaidrojumus nesniedz.
Slavenības
2016. gada 24. augusts, 12:04

Pēc skandalozās šķiršanās Lohanas pirkstā atkal gredzens. FOTO

Jauns.lv

Mēnesi pēc skandalozās šķiršanās no sava saderinātā, krievu uzņēmēja Jegora Tarabasova (23), aktrises Lindsejas Lohanas (30) pirkstā atkal mirdz saderināšanās gredzens.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai gan amerikāņu aktrise Lindseja Lohana apgalvo, ka abi attiecībās paņēmuši „pauzi”, viņa atkal nēsā saderināšanās gredzenu. Lohana un Tarabasovs saderinājās šā gada aprīlī, bet jūlijā izskanēja informācija, ka pāris ar lielu skandālu šķīries, līdz altārim tā arī nenonākot. Lindseja vainoja savu saderināto, ka tas strīda karstumā centies viņu nožņaugt.

Dzirdot saucienus pēc palīdzības, aktrises kaimiņi Londonā izsaukuši policiju. Likumsargi uzlauzuši Lindsejas mājas durvis un sastapuši mīlniekus strīda karstumā. Aktrise policistiem apgalvojusi, ka līgavainis centies viņu nožņaugt.

Drīz pēc tam Jegors izvācies no Lindsejas mājas Lielbritānijas galvaspilsētā, bet aktrise kopā ar draugiem devusies atgūties un atpūties uz Itālijai piederošo Sardīnijas salu.

Lindsejas tēvs Maikls Lohans žurnālistiem atzinis, ka meita viņam esot atrakstījusi mobilā tālruņa īsziņu ar sekojošu tekstu: „Tēti, es esmu stāvoklī!”

Lindseja šo pirmdien pārsteigusi savus sociālo tīklu sekotājus, savā „Instagram” blogā publiskojot fotogrāfiju, kurā viņas pirkstā atkal mirdz saderināšanās gredzens ar smaragdu. Tikai aktrise gredzenu no kreisās rokas pārlikusi uz labās rokas zeltneša, iespējams, šādi paužot vēstījumu, ka attiecībās šobrīd viss nerit harmoniski, taču viņa aizvien cer uz pozitīvu iznākumu.

„Instagram” blogā publiskotajā attēlā gredzens ar lielo smaragdu mirdz labās rokas pirkstā, bet tā vietā uz kreisās rokas zeltneša vietu ieņēmis cits gredzentiņš ar briljantu. Komentārā Lindseja nesniedz nekādus paskaidrojumus, kāpēc viņas pirkstā no jauna parādījies saderināšanās gredzentiņš.

Jauno rotiņu ar briljantu aktrise esot nopirkusi pati brīvdienu laikā Itālijā. To viņa iegādājusies pie šveiciešu juvelierizstrādājumu meistariem „Chopard”.

Pirms trim nedēļām savas labākās draudzenes Hofitas Golanas acu priekšā Lindseja no pirksta novilka Jegora dāvāto 5 karātu saderināšanas gredzenu. Hofita plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem noliedza Lindsejas tēva izplatītās baumas par to, ka aktrise ir mātes cerībās.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram