22 gadus veca jaunkundze tērē kaudzi naudas savam neparastajam stilam. FOTO
Ekscentriski, vēsturiski skaisti un arī diezgan dārgi – tāds ir Medoras stils.
Trakā pasaule
2016. gada 24. augusts, 17:43

22 gadus veca jaunkundze tērē kaudzi naudas savam neparastajam stilam. FOTO

Jauns.lv

Viss sākās no vienas kleitas, ko 22 gadus vecā Medora ieraudzīja savas vecmāmiņas skapī, kad Medora vēl bija maza meitene. Tā bija Viktorijas laikmeta krāšņa kleita, un tā „izmainīja” visu Medoras dzīvi.

Studente no Sanpaulu, Brazīlijā, ar savu ārieni stipri izceļas citu mūsdienu jauniešu starpā  - viņu nevar nepamanīt! Krāšņi tērpi, cepures, sievišķīgi aksesuāri, rotaļīgas lokas, visādi ņieburi un žabo, košs grims – tā ikdienā staigā Medora Ruiza. Viņa izskatās pēc dzīvās lelles!

Sava īpašā stila izkopšanai Medora nežēlo ne laiku, ne naudu. Viņa pat dodas tālos ceļojumos, lai tikai nopirktu tādu audumu, kas precīzi atbilst Medoras kārtējam iecerētajam tērpam. Tos viņa šuj pati. Viena kostīma radīšana parasti aizņem apmēram 2 nedēļas, taču ir izstrādājumi, kas prasījuši pat divu gadu darbu. Kleitu un aksesuāru veidošana ir Medoras hobijs un dzīvesveids vienlaikus, un iedvesmu viņa gūst Viktorijas laikmeta stilā. Tajā laikā šāds izskats bija ikdienišķa parādība un norma, bet tagad skaitās visnotaļ ekscentrisks. Taču nudien ļoti skaisti, piekritīsiet!

 

Kasjauns.lv/Foto: Caters/Scanpix/LETA