Aizgājušo laiku seksbumba Samanta Foksa gandrīz zaudējusi aci
Realitātes šova „Celebrity Big Brother” fani ir nikni. Stīvens Bērs stulbi izjoko Samantu Foksu, tā, ka viņai nepieciešama mediķu palīdzība, bet šova ēterā to neparāda. Skatītāji vaino telekanāla vadību, ka Bēra slikto rīcību neparāda, lai viņš vieglāk uzvarētu.
Slavenības
2016. gada 25. augusts, 13:29

Aizgājušo laiku seksbumba Samanta Foksa gandrīz zaudējusi aci

Jauns.lv

„Domāju, ka esmu zaudējusi savu aci,” atceras astoņdesmitajos gados populārā dziedātāja un seksbumba Samanta Foksa (50). Viņa piedalījusies realitātes šovā, un kāds no dalībniekiem izspēlējis stulbu joku, kas beidzās pavisam nelāgi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Astoņdesmitajos gados populārā dziedātāja Samanta Foksa ar mūziku vairs nenodarbojas. Pēdējos gados viņa biežāk redzama dažādos realitātes šovos. Šonedēļ viņa izbalsota no realitātes šova „Celebrity Big Brother” 18. sezonas un atklāj netīkamas aizkulises, par kādām šova fani pat nenojauta. Dažas sadzīves ainiņas televīzijas ēterā tā arī netika atspoguļotas. To skaitā, kā Samanta guva acs traumu un bija jāmeklē mediķu palīdzība.

Faniem nebija noslēpums, ka Samantai Foksai šova laikā radusies nepatika pret savu konkurentu Stīvenu Bēru. Pēc izbalsošanas no šova Foksa intervijā atklāja, ka Bēra rīcības rezultātā viņa tik tikko nav zaudējusi redzi. Samanta secinājusi, ka arī citās reizēs, kad Bērs nav rīkojies korekti, tas beigu beigās nav atspoguļots TV ēterā...

Stīvena Bēra stulbais joks ar „maģisko triku” beidzies ar to, ka traumēta kontaktlēca, kas tobrīd bija Samantas acī. „Man nācās meklēt mediķu palīdzību, lai dabūtu to ārā no acs,” norāda Foksa. „Domāju, ka esmu zaudējusi aci. Viņš savainoja manu aci. Es nespēju to atvērt nākamās četras stundas. Tas bija briesmīgi.”

Bijusī dziedātāja un modele bijusi spiesta nēsāt acs pārsēju vēl pusi turpmākās dienas. „Jau nonācis tik tālu. Bērs savaino Semas aci tā, ka viņai jāmeklē mediķu palīdzība, bet mums par to neko nepastāsta,” sociālajos tīklos skaities kāds no šova skatītājiem. „Lūk, jums pierādījums, ka viss ir iestudēts, lai Bērs uzvarētu.”

„Bērs ar izjokošanu pāršāva pār strīpu, un Samanta guva ievainojumu, bet CBB to pat neparādīja. Iestudēts, lai Bērs vinnētu,” rakstīja vēl kāds.

„Samanta atzina, ka CBB atspoguļo tikai Bēra labāko pusi, lai viņš varētu vinnēt. Viss ir tik iestudēts!” – skaitās kāds cits.

Foksas karjera aizsākās 80.gadu sākumā, kad viņa kaila pozēja "The Sun" trešajā lappusē. Viņas popmūzikas karjera aizsākās 1986.gadā ar hitu "Touch Me (I Want Your Body)", kas iekļuva mūzikas topu pirmajā vietā 17 valstīs.

Samanta stāsta par to kā gruvusi traumu TV šovā

     

Samantha Fox: Touch Me Kasjauns.lv / Foto: Vida Press