Plastisko operāciju upuris Mikijs Rurks atkal mainījies. FOTO
Pērn Mikijs Rurks lepojās ar blondām matu cirtām, bet nu viņš atgriezies pie dabiskākas krāsas – tumši brūniem matiem, kas krāsojas viegli iesirmi.
Slavenības
2016. gada 25. augusts, 14:42

Plastisko operāciju upuris Mikijs Rurks atkal mainījies. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktieri un bijušo bokseri Mikiju Rurku (63) astoņdesmitajos gados dēvēja par sekssimbolu. Taču aizraušanās ar plastiskajām operācijām neatgriezeniski sabojāja savulaik izskatīgā aktiera seju. Aktieris sen vairs pats nejūtas harmonijā ar savu izskatu, taču aizvien cenšas mainīt imidžu un pielabot, kas iespējams.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Holivudas zvaigzne Mikijs Rurks nesen manīts ieturam pusdienas kādā no Losandželosas restorāniem. Viņš bija ģērbies džinsos, kreklā ar vairākām neaizpogātām podziņām un rūtainā vestē. Tagad aktieris lepojas ar nelielu bārdiņu un kupliem viegli iesirmiem matiem.

Nu jau pagājuši vairāki gadi kopš aktieris šķīries no pieaudzētajiem matiem. Pērn Rurka labākais draugs, slavenību frizieris Džuzepe Franko, aktiera sirmās matu cirtas krāsoja blondā tonī. Rurks piedevām bija uzaudzējis nelielu bārdiņu un izskatījās labāk nekā iepriekšējos gados.

Mikijs Rurks ļāvies vairākām plastiskajām operācijām un ne reizi vien publiski atzinis, kā tā bijusi kļūda, jo viņam gadījies nonākt „nepareizā ķirurga rokās”, kurš aktiera ārieni nevis uzlabojis, bet izkropļojis.

Rurks intervijās savulaik izteicies, ka viņu skumdina atmiņas par agrāko skaistumu. „Mani grauž doma, ka esmu zaudējis savu ārieni,” teic Rurks. „Man ir ļoti bēdīgi, kad redzu sevi vecajās filmās. Es biju daudz pievilcīgāks, un tas ir šausmīgi. Ir briesmīgi noskatīties kā izskaties aizvien sliktāk.”

 

1991. gadā viņš pameta karjeru Holivudā un pievērsās profesionālai boksera karjerai. Rurks gan apgalvo, ka lielākā daļa sejas operāciju veiktas, lai likvidētu sportā gūto traumu sekas. „Man bija divas reizes lauzts deguns. Tas ir operēts piecas reizes, un vienu reizi arī satriektais vaiga kauls,” norāda aktieris. „Vajadzēja pat ņemt skrimsli no manas auss, lai atjaunotu degunu. Pēc tam bija nepieciešamas vēl dažas operācijas, lai izņemtu skrimsli, jo rēta slikti dzija. Šīs bija vienas no sāpīgākajām operācijām, taču hemoroīdi ir vēl briesmīgāki.”

Neiroloģisku problēmu dēļ Rurks no profesionālā sporta aizgāja un atkal atgriezās kino.

Lai gan Rurks žēlojās, ka savulaik nonācis pie „nepareizā plastiskā ķirurga”, viņš aizvien turpināja ar ķirurģisku manipulāciju palīdzību koriģēt savu izskatu un vērst par labu iepriekšējā ķirurga kļūdas.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press