Biedējošais Eliss Kūpers izvirza savu kandidatūru ASV prezidenta amatam!
Viens no visu laiku biedējošākais rokmūziķis Eliss Kūpers izvirzījis savu kandidatūru ASV prezidenta amatam.
Slavenības
2016. gada 25. augusts, 15:06

Biedējošais Eliss Kūpers izvirza savu kandidatūru ASV prezidenta amatam!

Jauns.lv

Par šokrokeri dēvētais un viens no visu laiku biedējošākajiem amerikāņu rokmūziķiem Eliss Kūpers paziņojis par kandidēšanu uz ASV prezidenta amatu, un viņa kampaņas sauklis būs "Nemierīgs vīrs nemierīgiem laikiem".

68 gadus vecais Eliss Kūpers (īstajā vārdā Vinsents Deimons Furnjē) ir amerikāņu rokmūziķis, kurš slavens ar giljotīnu, elektrisko krēslu, asiņu, žņaudzējčūsku un bērnu leļļu izmantošanu savos skatuves šovos, un tāpēc ne velti mūzikas žurnāla „Billboard” lasītāju aptaujā atzīts par piekto visu laiku biedējošāko mūziķi pasaulē.

 Eliss Kūpers ir izdevis 26 mūzikas albumus, ir daudzu pasaulē slavenu hitu autors, bet viņa grupa 2011. tika uzņemta Rokenrola slavas zālē. Nu šokrokeris paziņojis, ka kandidēšot ASV prezidenta amatam. Tiesa gan, mūziķa kampaņas mājaslapā izklāstītā vēlēšanu programma liecina, ka viņš nav pārāk nopietns jautājumā par kandidēšanu.

 

Proti, Kūpers vēlas, lai Rašmora kalnam, kurā iekaltas četru ASV prezidentu galvas, pievienotu arī aizvadītā gada nogalē mirušā grupas "Motorhead" dziedātāja Lemija galvu. Viņš arī grib, lai uz 50 dolāru banknotes drukātu komiķa Graučo Marksa seju. Tāpat Kūpers vēlas, lai Lielbritānijā uz 20 sterliņu mārciņas drukātu komiķa Pītera Selera seju.

ALICE COOPER - Feed My Frankenstein Kasjauns.lv/LETA/Foto: Vida Press

Tēmas