Pēc šī Rakovskas videoklipa Raimonds Pauls meklējis sirdszāles. VIDEO. FOTO
Agnese Rakovska - "Vienaldzības".
Slavenības
2016. gada 26. augusts, 06:23

Pēc šī Rakovskas videoklipa Raimonds Pauls meklējis sirdszāles. VIDEO. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Agnese Rakovska ziemā izdos albuma, kurā apkopotas spilgtākās kompozīcijas no pagājušā gada rudenī izskanējušās koncertprogrammas “Neaizmirsti mani”. Nu tapis videoklips albuma pirmajam singlam – Raimonda Paula dziesmai “Vienaldzības”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Dziesmā izskan Vizmas Belševicas dzeja. Jau pirmajā reizē, kad vēl tikai notika mēģinājumi kopā ar Maestro, es zināju, ka šī būs dziesma, kuru vēlēšos pieturēt sev tuvāk. Dziesmas saturs manī raisīja vīzijas par meditatīvu, transam līdzīgu stāvokli, kuru centos ietērpt krāsā un formā, radot stāstu par meiteni, kas krāj vienaldzības… Tas ir stāsts par transformāciju, kurā skumjas pārtop par kaut ko skaistu – šajā gadījumā tās pārtop kristālā. Alķīmija, manuprāt, ir process, nevis rezultāts, tā ir spēja manipulēt ar matēriju, melno pārvērst baltajā un otrādi. Priecājos, ka filmēšanas laukumā atkal varēju strādāt kopā ar Ivaru Burtnieku, kurš līdz šim ir realizējis vairākas grupas “Triānas Parks” video idejas. Video tapšana bija īpašs notikums, jo fotogrāfijās procesu iemūžināja Raimonda Paula mazmeita Monika Ivonne,” tā par jauno videoklipu saka Agnese Rakovska.

Par videoklipu atzinīgus vārdus izteica arī pats dziesmas autors Maestro Raimonds Pauls. “Domāju, ka manas mazmeitas vecuma meitenēm video versija ļoti patiks, bet vecāka gada gājuma cilvēki gan būs šokā. Pēc klipa noskatīšanās devos iedzert sirds zāles. Bet vispār esmu gandarīts un man patīk, ka Agnese meklē un dara, tādu eksperimentētāju Latvijā nav daudz,” pēc dziesmas video versijas noskatīšanās sev raksturīgajā humorā izteicās Raimonds Pauls.

 

Kasjauns.lv/Foto: Monika Ivonne