Tā top vērienīgā "Jaunā viļņa" skatuve, kur uzstāsies arī Samanta Tīna. VIDEO
New Wave Hall celtniecība.
Slavenības
2016. gada 27. augusts, 05:10

Tā top vērienīgā "Jaunā viļņa" skatuve, kur uzstāsies arī Samanta Tīna. VIDEO

Jauns.lv

Jau 3. septembrī Krievijas kūrortpilsētā Sočos sāksies nu jau 15. Starptautiskais jauno izpildītāju konkurss “Jaunais vilnis”. Tajā Latviju pārstāvēs Samanta Poļakova jeb Samanta Tīna.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Jaunais vilnis” jau otro gadu no Jūrmalas pārcēlies uz Melnās jūras krastiem. Šogad festivāls notiks no 3. līdz 9. septembrim, bet pats konkurss būs trīs dienas. Konkursā piedalīsies 16 dalībnieki no 12 valstīm un Latviju pārstāvēs Samanta Tīna, kura jau vairākas dienas atrodas Sočos. Viņas konkurenti ir dziedātāji no Krievijas, Gruzijas, Ukrainas, Kirgizstānas, Itālijas, Baltkrievijas, Horvātijas, Igaunijas, Kazahstānas, Bulgārijas un Moldovas.

Festivāla viesi būs spožākās Krievijas estrādes zvaigznes. Uz “Jaunā viļņa” skatuves šogad kāps Filips Kirkorovs, Igors Krutojs, Sergejs Lazarevs, Poļina Gagarina, Irina Dubcova, Valērijs Meladze, Anija Loraka, Josifs Kobzons, Nataša Koroļova, Nikolajs Baskovs, Valērijs Ļeontjevs, Ļevs Ļeščenko, Irina Alegrova, Soso Pavliašvili un citas zvaigznes. Šogad gan uz Sočiem nebrauks Alla Pugačova, kura pati nolēmusi iepauzēt, toties uzstāsies Laima Vaikule un Intars Busulis. Atklāšanas konkursa īpašais viesis būs pasaulslavenais puertorikāņu dziedātājs Rikijs Martins, savukārt noslēguma Gala koncertā īpašais viesis būs Stings.

Festivāls Sočos notiks laukumā pie Ziemeļu mola, blakus jaunajai pasažieru ostas ēkai, īpašā pārvietojamajā koncertzālē “New Wave Hall”. Tur pāris soļus no jūras jau uzstādīta skatuve un skatītāju zāle, kas projektēta tā, lai koncertzāli varētu uzcelt un nojaukt pāris dienās. Skatuves garums ir 100 metri, platums – 70 metri, augstums – 19, bet skatītāju zālē ir 2800 vietas, no kurām 300 ir VIP zonā. Biļetes uz Jauno vilni Sočos maksā no 4000 līdz 50 000 Krievijas rubļu (58 un līdz 730 eiro), taču lielākā daļa no tām jau ir izpirktas.

 

Kasjauns.lv/Foto: instagram.com