To vajag mācēt. Rianna uzvelk džinsjaku tā, ka tikko piesedz plikumus. FOTO
Šādi tērpusies dziedātāja Rianna devās uz tusiņu Londonas naktsklubā „Tape”, kur viņa ballējās kopā ar Džastinu Bīberu.
Slavenības
2016. gada 28. augusts, 05:57

To vajag mācēt. Rianna uzvelk džinsjaku tā, ka tikko piesedz plikumus. FOTO

Jauns.lv

Popzvaigzne Rianna (28) devusies uz naktsklubu Londonā, tērpusies džinsa mini svārkos un džinsa jakā, ko viņa bija uzvilkusi tā, ka jaka tikko turējās uz auguma, atsedzot pusi kailas muguras. Dziļo dekoltē dziedātāja piesedza ar roku, pie reizes turot jaku, lai tā nenokrīt.

Popzvaigznei Riannai vienmēr patikuši pikanti, augumu atsedzoši tērpi. Augums viņai ir lielisks – šaubu nav, bet par to, vai šie tērpi ir labas gaumes paraugs – domas dalās. Vieni kritizē izvēli, otri – slavē drosmi.

Šoreiz džinsa kostīmā, kas tikko turējās uz auguma, dziedātāja devās uz naktsklubu „Tape” Londonā, kur ballējās kopā ar dziedātāju Džastinu Bīberu. Varbūt tērpa izvēle tāda, lai atstātu iespaidu uz gados jauno dziedātāju? Kanādiešu sirdsāķīša aizvadītās nedēļas meitene Sofija Ričija vairs nav manīta ar viņu kopā. Dziedātājs izklaidējas ar citu meiteni, un arī Ričija redzēta kopā ar citu puisi.

Pirms pāris gadiem CFDA balvu ceremonijā Riannu apbalvoja kā stila ikonu. Uz balvu vakaru popzvaigzne ieradās dizainera Adama Selmana darinātā caurspīdīgā tērpā, kas praktiski neko neatstāja iztēlei. Kailas krūtis un dupsis – viss kā uz delnas. Amerikāņu dizainers Toms Fords slavēja Riannu un viņas drosmi, izvēloties šo un citus tērpus. Fords norādīja, ka mūsdienās vairs nav nekādas nozīmes modes kritiķu recenzijām, jo patiesībā modes likumus diktē slavenības. Vai nu cilvēki to atzīstot, vai ne – tāda esot šī brīža realitāte. Toms Fords pat uzdrošinājās apgalvot, ka popzvaigzne Rianna ir lielākā stila ikona pēdējo 20 gadu laikā. Viņa esot apgāzusi ļoti daudz no agrāk rakstītajiem un nerakstītajiem modes likumiem un turpina to darīt joprojām.„Pircēji vairs neņem vērā recenzijas vai glancētos žurnālos rakstītos ieteikumus,” norādīja Fords. „Viņiem vairāk rūp, kādu fotogrāfiju savā „Instagram” blogā ir ievietojusi Rianna. Kamēr viņa kaila guļ gultā, viņi skatās, kādas kurpes viņai ir kājās un ko viņa par tām saka. Patērētājam tas šobrīd ir svarīgi.”

         

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press