Aktieris atklāj, kā uzlabot seksuālo dzīvi. Vīrieši, vairāk jāsporto!
Džons Krasinskis filmā „13 Hours”. Aktieris uzskata, ka pirms sešiem gadiem nav dabūjis Kapteiņa Amerikas lomu, jo viņa fiziskā forma nav bijusi gana perfekta. Viņš izskatījies labi, taču ne lieliski. Tagad viņš uztrenējis „astoņpaku” un jūtas daudz pašpārliecinātāks, bet guļamistabā – krietni seksīgāks.
Slavenības
2016. gada 28. augusts, 06:15

Aktieris atklāj, kā uzlabot seksuālo dzīvi. Vīrieši, vairāk jāsporto!

Jauns.lv

Filmas „Sātans Prada brunčos” zvaigznes Emīlijas Blantas (33) vīrs, amerikāņu aktieris, režisors un producents Džons Krasinskis (36) padalījies intīmos noslēpumos. Viņš pastāstījis, kas liek justies pārliecinātākam guļamistabā kopā ar sievu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sarunā ar žurnāla „Elle” reportieri Džons Krasinskis atzinis, ka intensīvs sports un fiziskās formas uzlabošana ļāvusi viņam justies daudz pašpārliecinātākām guļamistabā, kā arī „daudz seksuālākam”.

„Saku pavisam egoistiski – tagad, kad esmu formā, [sekss] ir ievērojami labāks, jo jūtos daudz pārliecinātāks un redzu sevī daudz seksuālāku personu,” atzinis Krasinskis.

Džons Krasinskis kā aktieris iemantoja atpazīstamību, pateicoties Džima Halperta lomai seriālā „The Office”. Slavu viņam palīdzējusi nostiprināt loma šogad iznākušajā filmā „13 Hours”, kurā skatītāji var novērtēt arī aktiera labi trenēto vēderpresīti jeb „astoņpaku”, kā to dēvē viņš pats.

Kad reportieris Džonam apvaicājās, ko viņa šarmantā sieva domā par jauniegūto uztrenēto ķermeni, aktieris atbildēja: „Patiesībā, viņa ir cilvēks, kuram es patiktu jebkurā formā.”

„Taču es nedomāju, ka viņa būtu gatava no gulta izgrūst kādu, kam uztrenēta „astoņpaka”,” pēc brīža jokojot piebilda Krasinskis.

Nedēļas sākumā intervijā Konanam O’Braienam aktieris pastāstīja, kā nonācis pie domas, ka viņa augums tomēr nav pietiekami labs, lai atveidoti Kapteini Ameriku. 2010. gadā, kad sākās aktiera meklējumi šai lomai, klīda runas, ka Džons Krasinskis ir viens no galvenajiem kandidātiem. Taču beigu beigās loma tika Krisam Evansam, kurš Kapteiņa Amerikas tēlā iejuties jau septiņās filmās.

„Ģērbos savā kostīmā, vēroju sevi un jūsmoju, cik lieliski izskatos,” atceras Krasinskis. „Aizvien biju bez krekla un jutos tik apmierināts ar sevi. Man vēl nebija tās fiziskās formas, kā filmējoties lentē „13 Hours”, taču es jutos gana labi.” Bet tad ģērbtuvē ienācis Kriss Hemsvorts, kurš atveido Toru franšīzē „Avengers” („Atriebēji”). „Viņš sasveicinājās ar mani un es pie sevis nodomāju – ‘Es izskatos labi. Tas ir muļķīgi. Man to nevajag. Viss ir labi. Es neesmu Kapteinis Amerika. Viss kārtībā.’” Austrāliešu aktiera Hemsvorta augums izskatījies tik nevainojami supervaroņa tērpā, ka Krasinskim lepnums par savu figūru izplēnējis uz līdzenas vietas. Un viņš sācis nopietni trenēties.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press