Lūk, kā Skārleta Johansone slēpjas no paparaci. FOTO
Aktrise Skārleta Johansone nebija priecīga par paparaci klātbūtni filmas „Rock That Body” uzņemšanas laukumā Ņujorkā un paslēpās...
Slavenības
2016. gada 28. augusts, 14:27

Lūk, kā Skārleta Johansone slēpjas no paparaci. FOTO

Jauns.lv

Par vienu no daiļākajām aktrisēm Holivudā reiz atzītā Skārleta Johansone (31) nepavisam nebija priecīga par paparaci klātbūtni un paslēpās, ievīkstoties pelēkā kapucjakā.

Aktrise Skārleta Johansone šobrīd Ņujorkā strādā pie jaunākās filmas „Rock That Body”. Pamanījusi filmēšanas laukumā fotogrāfus, aktrise centās no tiem paslēpties kā vien mācēdama.

Vasarā kādā no intervijām Johansone plašākai sabiedrībai atklāja, kas ir viņas mīļākā loma, kādu līdz šim nospēlējusi. Tā ir Nataša Romanova jeb Melnā atraitne. Johansone šajā lomā iejutusies jau piecas reizes, parādoties 2010.gada "Iron Man 2" ("Dzelzs vīrs 2"), 2012.gada "The Avengers" ("Atriebēji"), 2014.gada "Captain America: The Winter Soldier" ("Kapteinis Amerika: Ziemas kareivis"), 2015.gada "Avengers: Age of Ultron" ("Atriebēji: Ultrona laikmets") un šī gada "Captain America: Civil War" ("Kapteinis Amerika: Pilsoņu karš").

"Man tiešām patīk attēlot Natašu. Man ir bijis interesants piedzīvojums šo tēlu attīstīt gadu gaitā, atklāt viņas personības slāņus un izaugt kopā ar šo cilvēku," norāda Johansone. Melnās atraitnes tēls esot neizprotams un ar pārsteidzošu pagātni. Aktrisei tajā esot daudz iespēju izpausties.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press