Aktiera Džūdas Lova dēls iedzer, smēķē un flirtē ar meitenēm. FOTO
Rafertijs Lovs ir aktiera Džūdas Lova vecākā atvase. Viņš šogad nosvinējis jau 20. dzimšanas dienu.
Slavenības
2016. gada 28. augusts, 16:47

Aktiera Džūdas Lova dēls iedzer, smēķē un flirtē ar meitenēm. FOTO

Kasjauns.lv

Aktiera Džūda Lova dēls Rafertijs Lovs apmeklējis Čelmsfordas pilsētā Anglijā notiekošo mūzikas festivālu „V Festival”. Tur jaunietis malkojis alkoholiskos dzērienus no pudeles kakliņa, smēķējis un koķetējis ar meitenēm.

43 gadus vecajam britu aktierim Džūdam Lovam ir pieci bērni. Dēls Rafertijs ir viņa vecākā atvase. Puisis šogad atzīmējis jau savu 20. dzimšanas dienu. Pērn vīriešu žurnāls „GQ” pat Rafertiju ierindojis 50 labāk ģērbto britu vīriešu skaitā.

Džūdas Lova un viņa pirmās sievas aktrises Seidijas Frostas laulībā pasaulē nākuši trīs bērni – dēls Rafertijs (20), meita Airisa (16) un dēls Rūdijs (14).

Aktierim ir arī nepilnus septiņus gadus veca meita Sofija, kura nāca pasaulē pēc aktiera īslaicīgās dēkas ar modeli Samantu Bērku.

Savukārt pērn meitenīti pasaulē laidusi arī Džūdas bijusī draudzene, 24 gadus vecā dziedātāja Ketrīna Hārdinga, kura sevi piesaka ar skatuves vārdu Keta Kavelli (Cat Cavelli).

„Es varu apstiprināt Džūdas Lova un Ketrīnas Hārdingas meitas piedzimšanu,” pērn martā vēstījis aktiera pārstāvis. „Abi ir ļoti priecīgi un turpina lūgt, lai respektētu viņu un viņu bērna privātumu.”

24 gadus vecā dziedātāja ieņēmusi bērnu no aktiera 2014. gada maijā vai jūnijā, kad sešas nedēļas pavadīja Čehijā, kur Lovs piedalījās filmas „Spy” uzņemšanā.

To, ka Lovam gaidāms ģimenes pieaugums, pārstāvis publiski apstiprināja 2014. gada oktobrī: „Es varu apstiprināt, ka Džūda Lovs un Ketrīna Hārdinga gaida bērnu, kuram pasaulē jānāk pavasarī. Lai gan viņu vairs nevieno attiecības, viņi abi no sirds apņēmušies audzināt savu bērnu. Viņi to uzskata par privātu jautājumu un neko vairāk par šo paziņojumu neplāno atklāt. Es lūdzu, lai jūs respektētu visu iesaistīto pušu un viņu ģimeņu privātumu.”

Džūda Lo dēls Rafertijs izklaidējas mūzikas festivālā "V Festival"

Aktiera Džūda Lo dēls Rafertijs Lo apmeklējis Anglijā notiekošo mūzikas festivālu „V Festival”. Tur 20 gadus vecais jaunietis malkojis alkoholiskos ...

gallery icon
9

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press