Ko gatava precēt Džūlijas Robertsas brāļameita? Līgavas FOTO
Džūlijas Robertsas brāļameita aktrise Emma Robertsa atveido galveno lomu TV seriālā „Scream Queen”. Kādā no epizodēm viņa būs redzama līgavas kleitā. Īstajā dzīvē Emma savu Vienīgo vēl nav atradusi.
Slavenības
2016. gada 29. augusts, 04:59

Ko gatava precēt Džūlijas Robertsas brāļameita? Līgavas FOTO

Jauns.lv

Holivudas dīvas Džūlijas Robertsas brāļa Ērika meita Emma Robertsa manīta baltu mežģīņu līgavas kleitā un ar plīvuru matos. Ar ko Emma apprecējusies?

Aktrises Džūlijas Robertsas brāļameitai Emmai Robertsai ir 25 gadu un viņa ir aktrise. Tomēr jaunā dāma aizvien bauda neprecētas meitenes statusu. Līgavas kleitā Emma bija ģērbusies filmēšanas vajadzībām. Viņa šobrīd strādā pie TV seriāla „Scream Queen” uzņemšanas, kurā atveido galveno lomu.

2012. gadā Emma sāka satikties ar kolēģi aktieri Evanu Pītersu, ar kuru iepazinās, kopīgi strādājot pie filmas „Adult World”. 2013. gada jūlijā pāris bija apmeties Monreālas viesnīcā Kanādā un viņiem izcēlies tik skaļš skandāls, ka izsaukta policija. Abi bija sākuši palaist rokas. Kad ieradās likumsargi, tie arestēja Emmu, bet draugu Evanu ne. Uz mis Robertsas auguma nebija acīmredzamu miesas bojājumu.

Pīterss atteicās izvirzīt apsūdzību pret savu draudzeni un Emmu jau pēc dažām stundām atbrīvoja. Skandāls neizjauca abu attiecības. Jau 2013. gada decembrī abi saderinājās, taču pērnā gada jūnijā Roberts un Pīterss saderināšanos atsauca. Oktobrī no jauna parādījās ziņas, ka bijušie mīlnieki salabuši, savukārt šā gada maijā pāris atkal izšķīrās.

2016. gada jūnijā Emma uzsākusi romantiskas attiecības ar Kristoferu Hainu.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas