Hercogiene Ketrīna pēc vasaras brīvdienām atkal iziet sabiedrībā. FOTO
Pēc četru nedēļu ilga pārtraukuma hercogiene Ketrīna atkal izgājusi sabiedrībā.
Slavenības
2016. gada 29. augusts, 12:23

Hercogiene Ketrīna pēc vasaras brīvdienām atkal iziet sabiedrībā. FOTO

Jauns.lv

Britu prinča Viljama (34) dzīvesbiedre Kembridžas hercogiene Ketrīna (34) pēc ilgāka laika atkal manīta izejam sabiedrībā.

Pēdējo reizi oficiāls pasākums ar hercogienes Ketrīnas līdzdalību reģistrēts šā gada 24. jūlijā. Drīz pēc tam hercogiene kopā ar vīru princi Viljamu un abiem bērniem – 3 gadus veco princi Džordžu un gadu veco princesi Šarloti – devās brīvdienās uz Francijas dienvidiem. Tur jaunā ģimene mēnesi dzīvoja draugiem piederošā īpašumā netālu no Tulūzas. Viņi bija apmetušies pilī, kas celta 16. gadsimtā.

Pēc atpūtas no obligāto pienākumu pildīšanas, 24. augustā hercogiene Ketrīna atkal atgriezusies sabiedrībā. Kopā ar vīru viņa apmeklēja jauniešu centra atklāšanas ceremoniju Lūtonā. Šim pasākumam hercogiene bija izvēlējusies vienu no saviem vismīļākajiem tērpiem – britu zīmola „LK Bennett” kleitu ar ziedu apdruku. Šajā 285 eiro vērtajā tērpā Ketrīna redzēta izejam sabiedrībā jau vairākas reizes. Šoreiz koptēlu hercogiene bija papildinājusi ar bēšas krāsas somiņu un kurpēm, kā arī auskariem, kas rotāti safīriem un briljantiem. Pavisam nesen britu prese Ketrīnu nosaukusi par stilīgāk ģērbto slavenību visā Apvienotajā Karalistē.

   

Kasjuans.lv / Foto: Vida Press