Grūtniece uz sarkanā paklāja ierodas tikpat kā kaila. FOTO
Atrast skaistu izejamo tērpu grūtniecei nav vienkārši. Un ja vēl gribas izskatīties seksīgi... Pie velna šifonu, ampīra stila kleitas ar paaugstināto viduslīniju, brīvi krītošu un plandošu audumu, kā arī apspīlētas drēbes. „Catfish” producenta Neva Šūlmana līgava Lora Perlongo uz MTV balvu vakaru devusies pusplika.
Slavenības
2016. gada 30. augusts, 11:50

Grūtniece uz sarkanā paklāja ierodas tikpat kā kaila. FOTO

Jauns.lv

Lai gan svētdienas vakarā Ņujorkā notikušo MTV mūzikas video balvu ceremoniju apmeklēja neskaitāmas slavenības, visvairāk runāts par kādas maz zināmas sievietes tērpu. Esot māmiņas cerībās, viņa uz sarkanā paklāja ieradusies teju kaila.

Daudzas slavenas sievietes, esot grūtniecības pēdējos mēnešos, pozējušas kailas glancētajiem žurnāliem. Viņu vidū ir Džesika Simpsone, Britnija Spīrsa, Kristīna Agilera, Klaudija Šīfere, Meraija Kerija un citas. Topošo māmiņu uzdrīkstēšanās sabiedrībā vērtētā dalītām jūtām. Kamēr vieni slavē šo sieviešu drosmi un apbrīno skaistās grūtnieces, citi uzskata to par izmisīgu pašreklāmas gājienu, jo tik intīms mirklis ir padarīts publisks.

Lai nu kā, pagaidām neviena grūtniece nav atļāvusies to, ko svētdienas vakarā pieredzēja MTV mūzikas video balvu ceremonijas apmeklētāji. Aktieris, producents un fotogrāfs Nevs Šūlmans (31) apmeklēja pasākumu kopā ar savu draudzeni Loru Perlongo, kura ir māmiņas cerībās. Loras tērpa izvēle liek nobālēt pat tādām ekscentriskajām zvaigznēm, kā Lady Gaga, kas vienmēr centusies pārsteigt publiku ar neordināru apģērba izvēli. Lora bija tērpusies melnās garajās biksēs un žaketē, kas atsedza kailas krūtis un topošās māmiņas vēderu. Kailās krūtis grūtniece vēl jo vairāk bija akcentējusi, izvēloties ķermeņa ķēdīti.

Nevs uz sarkanā paklāja fotogrāfu priekšā gan bučoja, gan glaudīja draudzenes kailo vēderu. Šā gada maijā pāris paziņoja, ka ir saderinājies un viņiem gaidāma meitenīte.

Vai Lora iezīmēs jaunu grūtnieču modes tendenci jeb tas paliks tikpat ekscentrisks gājiens kā dziedātājai Lady Gaga ar gaļas kleitu, kuras paraugam neviena tā arī nesekoja?

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press