Bijonsē 4 gadus vecajai meitai kleita par 11 tūkstošiem. FOTO
Dziedātāja Bijonsē ar meitu Blū Aiviju MTV balvu vakarā.
Slavenības
2016. gada 31. augusts, 05:13

Bijonsē 4 gadus vecajai meitai kleita par 11 tūkstošiem. FOTO

Jauns.lv

34 gadus vecā amerikāņu popzvaigzne Bijonsē uz MTV mūzikas video balvu ceremonijas vakaru ieradās kopā ar savu četrus gadus veco meitu Blū Aiviju Kārteri.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dziedātāja Bijonsē MTV mūzikas video balvu ceremonijas vakaram bija izvēlējusies zīmola „Francesco Scognamiglio” tērpu ar spalvām un rotājusies ar dārglietām vairāk nekā 20 miljonu dolāru vērtībā. Popzvaigzne šajā vakarā saņēma visvairāk balvu – astoņus apbalvojumus no vienpadsmit kategorijām, kurās bija nominēta. Taču par lielāko vakara zvaigzni kļuva dziedātājas četrus gadus vecā meitiņa Blū Aivija. Meitenītei šī bija pirmā reize, kad viņa devās līdzi slavenajai mammai uz kādu prestižu sarkanā paklāja pasākumu. Blū Aivija bija ģērbta princeškleitā, ko darinājis zīmols „Mischka Aoki”, bet kājās bija apauti „Giuseppe Zanotti” zābaciņi. Meitenītes galvu rotāja „Lorraine Schwartz” diadēma ar briljantiņiem.

Blū Aivijas tilla kleita ir no modes nama „Mischka Aoki” 2015. gada pavasara/vasaras kolekcijas. Tērps, kam dos nosaukums „The Grand Royale”, iegādājams cenu robežās no 9 859 līdz 12 861 ASV dolāru.

„Mischka Aoki” pārstāvji norāda, ka ideja par grandiozu tērpu mazajai Blū Aivijai bijusi Bijonsē komandas ideja. „Viņi vēlējās kaut ko elpu aizraujošu un patiešām īpašu, tāpēc izvēlējās „The Grand Royale” kleitu. Šis tērps mūsu kolekcijā ir ierobežotā skaitā, bet konkrēti šī kleita speciāli pielāgota Blū Aivijai,” norāda modes nama pārstāvis. „Bijonsē jau daudzus gadus ir viena no mūsu nozīmīgākajām klientēm un mēs bijām priecīgi sadarboties atkal.”

Blū Aivijas „Giuseppe Zanotti” zābaciņi veikalos iegādājami par 565 ASV dolāriem.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas