Vilšanās un asaras – liekās meitenes pamet šovu "Netīrās dejas". FOTO
Dienu pirms fināla Ainārs mājās sūtīja gan Evelīnu, ar kuru jau pirmajā dienā šovā baudīja romantiskus brīžus, gan Anniju, kura par puiša uzmanību cīnījās visos veidos.
2016. gada 31. augusts, 22:03

Vilšanās un asaras – liekās meitenes pamet šovu "Netīrās dejas". FOTO

Jauns.lv

Ar vārdiem – „Viņš ir muļķis!”, „Lai viņam veicas,” „Viņš ir smagi maldījies, nedabūs īstu mīlestību,” Kima, Roberta un Aināra izbalsotās meitenes pameta šovu „Netīrā dejas”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

TV šova „Netīrās dejas” priekšpēdējā sērijā noskaidrojās, kura no meitenēm dejotājiem simpatizē visvairāk. Pirmais izbalsošanā ar meitenēm tikās Roberts. Viņš mājās sūtīja naktskluba „Just” dejotāju Aneti, kura pēc puiša izvēles uzzināšanas paziņoja, ka viņš ir muļķis. Bet Roberts klausīja savai sirdij, un uz finālu dosies kopā ar karsējmeiteni Ketiju.

Tikmēr Ainārs kā pirmo mājās aizsūtīja Anniju, kura neslēpa, ka puisī bija iemīlējusies, bet, kā otra izbalsotā šajā vakarā mājās devās Evelīna, kura nespēja turēt šova sākumā iesākto tempu cīņā par Aināra sirdi. Dejotājs uz finālu aicināja Kati, ar kuru agrāk bija pazīstams, jo abi ir deju pasniedzēji.

Un vēl viena meitene, kas palika aiz svītras, bija Kima daiļava Evelīna. Dejotājs priekšroku deva izskatīgajai medicīnas studentei Andai, kura nekavējoties metās viņa apkampienos un neslēpa sajūsmu par puiša lēmumu.

Jau nākamajā sērijā uzzināsim, kurš uzvarēs šovā „Netīrās dejas” un to, vai uzvarētājpāra meitene izvēlēsies naudu jeb mīlestību.

 

Kasjauns.lv / Foto: publicitātes