Apprecējusies modele Aginesa Deina. FOTO
Tikai gadu pēc šķiršanās no pirmā vīra, bijusī modele Aginesa Deina apprecējusies otrreiz. Tērpusies zīmola „Molly Goddard” kleitā viņa Ņujorkā teica jāvārdu sava hedžfonda menedžerim un labākajam draugam Džoelam Makendrūsam.
Slavenības
2016. gada 1. septembris, 04:31

Apprecējusies modele Aginesa Deina. FOTO

Jauns.lv

Tikai aizvadītajā gadā britu bijusī modele un aktrise Aginesa Deina (33) šķīra laulību ar aktieri Džovanni Ribisi (40), bet nu jau atkal nonākusi precētas sievas statusā.

Bijusī modele Aginesa Deina otro reizi pie vīra izgājusi, apprecot sava hedžfonda menedžeri un labāko draugu Džoelu Makendrūsu.

Dažas romantiskas bildītes no jaunā pāra kāzu dienas „Instagram” blogā publiskojis labs Aginesas draugs, modes dizainers Henrijs Holands.

Aginesa kāzu dienai nebija izvēlējusies tradicionālu baltu kleitu ar korsetes veida augšiņu un kailiem pleciem. Bijusī modele jāvārdu savam izredzētajam teica Ņujorkā, tērpusies midi garuma kleitā, ko darinājis zīmols „Molly Goddard”. Tērpam viņa bija pieskaņojusi tirkīza krāsas kurpītes, kas krāsas ziņā saskanēja ar līgavaiņa kabatas lakatiņu žaketes krūšu kabatā. Zem gaisīgā tilla tērpa līgava bija uzvilkusi maigi rozā apakšsvārkus.

Britu zīmola „Molly Goddard” tērpus iecienījusi arī amerikāņu balss aktrise Lora Beilija un barbadosiešu popzvaigzne Rianna.

Līgavas pušķim Aginesa izvēlējusies orhidejas un kviešus.

Līgavainis Džoels Makendrūss bija ģērbies baltā uzvalkā, kam pieskaņojis gaiši zilu kreklu un kaklasaiti. Tērpu viņš papildinājis ar tumšiem mokasīnu stila apaviem, ko bija apāvis basās kājās.

„Es šodien apprecēju savu labāko draugu,” sociālo tīklu sekotājus par notikumu savā dzīvē informējusi Aginesa Deina.

Aginesa iepriekš divarpus gadus bija precējusies ar aktieri Džovanni Ribisi. Pērn viņi pieprasīja šķiršanos un sadalīja arī abu kopīgās piecas mājas Losandželosā un automašīnas. Tā kā pārim nebija kopīgu bērnu un neviens neprasīja no otra uzturlīdzekļu naudu, šķiršanās tika nokārtota samērā ātri un bez nevajadzīgiem skandāliem. Ribisi īpašumā palika divas mājas, bet Deina saņēma trīs. Šķirtajam vīram palika „Harley Davidson” motocikls, bet Aginesai retro automašīna „Mercedes Benz”.

Lai gan Ribisi šķiršanās dokumentus iesniedza 2015. gada janvārī, pāris kopdzīvi bija pārtraucis jau kopš 2014. gada decembra. Filmas „Glābjot ienaidnieku Raienu” aktieris kā šķiršanās iemeslu minēja „nesamierināmas atšķirības”.

   

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press