Rīzas Viterspūnas dēls uz baznīcu dodas kā Supermens. FOTO
Aktrises Rīzas Viterspūnas jaunākajam dēlam Tenesijam ir trīsarpus gadu un viņš ir pārņemts ar komiksu varoņiem. No Supervaroņa ietērpa puika nešķiras pat svētdienu rītos, kad kopā ar ģimeni jāiet uz baznīcu.
Slavenības
2016. gada 1. septembris, 10:15

Rīzas Viterspūnas dēls uz baznīcu dodas kā Supermens. FOTO

Jauns.lv

Filmas „Gudrā blondīne” zvaigzne Rīza Viterspūna (40) kopā ar ģimeni devusies uz baznīcu. Aktrises jaunākā atvase tik ļoti ir pārņemta ar supervaroņiem, ka pat ejot uz baznīcu nebija gatava ģērbt neko citu, kā viens supervaroņa ietērpu.

Filmas par supervaroņiem guvušas neizmērojami lielu popularitāti visā pasaulē, taču visvisvairāk komiksu varoņi patīk mazajiem Amerikā. Aktrises Rīzas Vitrspūnas jaunākajai atvasei – dēlam Tenesijam Džeimsam ir trīsarpus gadu un viņa lielākais sapnis ir līdzināties komiksu varonim Supermenam. Puika nešķiras no Supermena ietērpa, pat svētdienā, kad ģimene dodas uz baznīcu.

2012. gada 27. septembrī Rīza kļuva par māmiņu savam trešajam mazulim – dēliņam Tenesijam Džeimsam.

Ar savu otro vīru un Tenesija tēti – aģentu Džimu Totu – Rīza iepazinās 2010. gadā un jau gadu vēlāk pāris apprecējās. Draugi apgalvo, ka abi ļoti vēlējušies ģimenes pieaugumu, bet priecīgo vēsti par grūtniecību centās noslēpt no sabiedrības pēc iespējas ilgāk.

„Rīza ātri saprata, ka Džims ir cilvēks, ar kuru viņa var justies droši un uz kuru var paļauties,” slavenību žurnāla „People” reportieriem savulaik izteicās kāda informēta persona, piebilstot, ka Džims labi saprotas ar Viterspūnas bērniem, kuri dzimuši viņas pirmajā laulībā. Meita Āva (17) un dēls Dīkons (13) nāca pasaulē, kad Rīza bija precējusies ar aktieri Raienu Filipu. Pāris izšķīrās 2008. gadā.

Rīza Viterspūna intervijās atzinusi, ka lepojas ar to, kā audzina savus vecākos bērnus. „Ar bijušo vīru esam ļoti labi vecāki. Mēs saskaņojam viens otra grafikus un ļoti daudz runājam,” viņa norādījusi. „Ģimene man ir pirmajā vietā. Man ļoti patīk būt mammai - mani tā audzināja.”

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press