Bekhemu dēls šķiras no savas slavenās draudzenes
Lielāko daļu vasaras Bekhemu pāra vecākais dēls Bruklins Bekhems un Holivudas aktrise Hloja Moreca pavadīja kopā Losandželosā. Dzimtenē Bruklins ar ģimeni atgriezies nomāktā noskaņojumā, publiski neatklātu iemeslu dēļ pāris esot izšķīries.
Slavenības
2016. gada 1. septembris, 15:30

Bekhemu dēls šķiras no savas slavenās draudzenes

Jauns.lv

Bijušais futbolists Deivids Bekhems un dizainere Viktorija Bekhema atbalstīja sava nepilngadīgā vecākā dēla Bruklina (17) romantiskās attiecības ar aktrisi Hloju Morecu (19). Meitene vienmēr bija gaidīta Bekhemu mājās. Taču nu kļuvis zināms, ka jaunais pāris izšķīries.

Interneta portāla PageSix rīcībā nonākusi informācija, ka Bruklins Bekhems un Hloja Moreca izšķīrušies „kaut kad dažu pēdējo nedēļu laikā”, kad puisis kopā ar ģimeni uzturējās Losandželosā.

Holivudas aktrisi Hloju Morecu un topošo fotogrāfu Bruklinu Bekhemu īslaicīgs romāns vienoja jau 2014. gadā. Abi attiecības atjaunoja šā gada sākumā un maijā jau paši apstiprināja to, ka ir pāris.

Bruklins ar ģimeni šonedēļ atgriezās no Losandželosas, kur bija pavadījis divus mēnešus. Pēc atgriešanās dzimtenē Bekhemu vecākais dēls izskatījās acīmredzami nomākts. To varēja manīt arī apkārtējie, kas nesen bija devušies uz skeitparku Notinghilā, kur sportoja arī Bekhemu vecākā atvase.

Hloja un Bruklins lielāko daļu vasaras bija pavadījuši kopā, apmeklējot pirmizrāžu vakarus un citus smalkus pasākumus. Pāris arī sociālajos tīklos vairs nevairījās atklāti paust savas jūtas, kādas radušās vienam pret otru.

Pāris vaļsirdīgi atzina, ka ļoti skumst viens pēc otra, jo Bruklins lielāko daļu gada pavada Anglijā kopā ar ģimeni, bet Hloja dzīvo Losandželosā.

Pagaidām netiek publiski izpausts, kas kalpojis par iemeslu, kāpēc Bruklins un Hloja pašķīrušies.

Pirms atjaunotajām attiecībām ar Hloju Bruklinu vienoja romantiskas jūtas ar franču modeli Sonju Ben Amāru.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press