Šīm daiļajām interneta zvaigznēm tagad draud mūža ieslodzījums. FOTO
Izskatās, ka pirms nonākšanas aiz restēm jaunietēm bijis pasakains ceļojums.
Trakā pasaule
2016. gada 2. septembris, 14:25

Šīm daiļajām interneta zvaigznēm tagad draud mūža ieslodzījums. FOTO

Jauns.lv

Austrālijas policija aizturējusi trīs kāda kruīza kuģa pasažierus, kuru mantās atrasta kokaīna krava 30 miljonus ASV dolāru vērtībā (26.94 miljoni eiro). Zīmīgi, ka policijas izmeklēšanu ļoti atvieglojis fakts, ka divas aizturētās jaunkundzītes regulāri ar saviem piedzīvojumiem kruīza laikā dalījušās vietnē "Instagram". 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Abas sievietes - 28 gadus vecā Izabella Lagāsa un 22 gadus vecā Melīna Roberža kļuva teju par interneta zvaigznēm - narkotikas kontrabandistu lepnās izklaides eksotiskās vietās tagad kāri pārpublicējuši mediji visā pasaulē. Vienīgais šīs pēkšņās slavas trūkums ir fakts, ka sievietes nevarēs vis gozēties prožektoru gaismās, jo viņām šobrīd draud mūža ieslodzījums. 

Ārvalstu mediji vēstī, ka abas kanādietes aizturētas Austrālijā. Kopā ar sievietēm aizturēts arī 63 gadus vecs kanādietis Andrē Tamins. 

Pagaidām gan nav skaidrs, vai aizturētie narkotikas veduši jau no paša kruīza sākumpunkta Sauthemptonā, vai arī tās iegūtas kaut kur pa ceļam kādā no Dienvidamerikas valstīm. 

Tikmēr Austrālijas robežsardzes pārstāvis Tims Ficdžeralds medijiem atklājis, ka šī krava ir valsts vēsturē lielākā, kāda jelkad uz kuģa vai lidmašīnas klāja. 

Zināms, ka sievietes kruīzu uzsāka jau jūlija sākumā un tā ietvaros ceļā uz Austrāliju paviesojušās Kanādā, ASV, Kolumbijā, Peru un citās eksotikas pārpilnās valstīs.

"Ceļošana ir viena lieta...otra lieta ir ceļošana ar atvērtu prātu, gatavībā pagaršot visu, redzēt visu, iemācīties visu un izvilkt sevi āra no komforta zonas...Tā, iespējams, ir labākā terapija un mācība pasaulē," pie kādas fotogrāfijas no atpūtas Čīlē ierakstījusi viena no aizturētajām. 

Šobrīd trijotne atrodas apcietinājumā un 26.oktobrī viņiem jāstājas tiesas priekšā.

Kasjauns.lv/Foto: Instagram/Melinar