Glamūrīgs pupu zaķis pievēršas ezoterikai, taro kārtīm un garīgumam. VIDEO
Visam savs laiks. Būdama atkarīga no mākslīgā skaistuma, viņa „pieķērusi” klāt arī garīgo plānu.
Trakā pasaule
2016. gada 2. septembris, 14:49

Glamūrīgs pupu zaķis pievēršas ezoterikai, taro kārtīm un garīgumam. VIDEO

Jauns.lv

Ar plastikas ķirurģu palīdzību sakārtojusi savu ķermeni gluži līdz pilnībai, 48 gadus vecā Leisija Vailda sajuta sevī īpašas garīgas spējas un tagad tās attīsta.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

1968.gadā dzimusī Vailda Amerikā pazīstama kā modele un televīzijas personība, lielāko popularitāti dāmai nodrošina varenie bumbuļi krūšu vietā. Dzīves gaitā viņai bijušas 36 plastiskās operācijas, taču nu Vailda personībā notikušas pamatīgas izmaiņas, proti, milzīgā vēlme domāt tikai par savu izskatu nu aizvirzījusies otrā plānā. Tagad pār viņu nākusi garīga rakstura atklāsmes, kā arī parādījušās spējas ar taro kāršu palīdzību skaidrot citiem notikumus viņu dzīvē un pareģot nākotni. Vailda aptuveni trejas reizes dzīvē mainījusi savu pseidonīmu, un nu dēvējama par „GhostBusty” jeb aptuvenā tulkojumā latviski mēs šo kundzi varētu saukt par Spokpupi.

 

Viņa ir sešu bērnu māmiņa, un līdz šim dzīvojusi glamūrīgu dzīvesveidu. Tagad lēdija pievērsusies dzīves garīgajam plānam, mācoties esības pazemību. Viņa joprojām izskatās šiki, un lielās krūtis tiek izceltas arī spirituālisma seansos. Vairāk par jaunumiem apskaidrotās pupīgās sievietes dzīvē skaties video!

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press/Ekrānuzņēmums no video