Mailijas Sairusas bijusī mīļotā meitene parāda visus savus labumus. FOTO
Apakšveļas modele Stella Maksvela izvēlas iztikt bez apakšveļas.
Slavenības
2016. gada 2. septembris, 16:39

Mailijas Sairusas bijusī mīļotā meitene parāda visus savus labumus. FOTO

Jauns.lv

Apakšveļas modele Stella Maksvela (26), kura popularitāti iemantoja pateicoties attiecībām ar skandalozo dziedātāju Mailiju Sairusu, apmeklējusi ballīti ļoti pikantā tērpā.

Gaišmate Stella Maksvela, kuru vīriešu žurnāla „Maxim” lasītāji šogad atzinuši par „seksīgāko sievieti, kas dzīvo uz mūsu planētas”, visiem spēkiem cenšas attaisnot sev piešķirto titulu. Pēc MTV mūzikas video balvu ceremonijas Stella devās ballēties uz Ņujorkā esošo naktsklubu „Up & Down”. Tusiņam modele bija izvēlējusies daļēji caurspīdīgu augumam piegulošo mini kleitu, zem kuras skaidri bija redzamas Stellas kailās krūtis bez krūštura.

Maksvela ir viena no prestižā apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” modelēm. Taču acīmredzams, ka no darba brīvajā laikā modele izvēlas iztikt bez apakšveļas, vai vismaz daļas no tās.

Pati Stella ne reizi vien sociālajos tīklos publiskojusi bildītes, kurās redzama „topless” – bez krūštura. Modele brīvi jūtas kā puskaila, tā pavisam kaila.

Stellas Maksvelas vecāki ir no Ziemeļīrijas, piedevām meitenes tēvs ir diplomāts. Stella pasaulē nākusi Beļģijā, kur nodzīvojusi līdz 13 gadu vecumam. Tēva darba saistību dēļ, diplomāta ģimene ir vairākkārt pārvākusies un dzīvojusi dažādās pasaules malās. Kādu laiku Stella ar vecākiem mitinājusies arī Kanberā (Austrālijā) un Velingtonā (Jaunzēlandē).

1.75 m garo modeli aģenti ievēroja, kad meitene studēja Otago universitātē Jaunzēlandē. Stella kā modele sadarbojusies ar tādiem zīmoliem kā „ASOS”, „Alexander McQueen” „H&M” un „River Island”, kā arī viņas fotogrāfijas bijušas publicētas prestižajos žurnālos „Vogue” un „Elle”.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press