Rita Ora iziet ielās trako kreklā. FOTO
Dziedātāja Rita Ora iziet ielās savā visu laiku visgotiskākajā ietērpā.
Slavenības
2016. gada 4. septembris, 11:27

Rita Ora iziet ielās trako kreklā. FOTO

Jauns.lv

Paparaci mūždien uzmanītā dziedātāja un aktrise Rita Ora (25) nofotografēta izejam no savām mājām Ņujorkā. Viņa bija tērpusies brīvās, plandošās garajās biksēs un ekstravagantā kreklā ar šokrokera Merilina Mensona vārdu.

Ritas Oras fani apgalvo, ka šis ir viņu iemīļotās dziedātājas „visgotiskākais” ietērps, kādā Rita jebkad redzēta izejam sabiedrībā. Gaišos matus dziedātāja bija savijusi paviršā mezglā un galvā uzlikusi tumši zilu beisbola cepurīti ar Ņujorkas komandas „Yankees” simboliku. Acis viņa bija paslēpusi aiz tumšajām brillēm zeltītas krāsas ietvaros.

Tops ar Merilina Mensona simboliku nedaudz atgādināja trako kreklu. Tā piedurknes māksliniecei bija daudz par garu un sniedzās krietni pāri pirkstu galiem. Turklāt piedurkņu galos bija iestrādātas aukliņas. Tāds krekls būtu ļoti ērts sasiešanai aiz muguras...

Rita jau pāris gadu kā tiek dēvēta par jauno stila ikonu, tāpēc viņai paparaci seko ik uz soļa. Pat tie, kuri nav pazīstami ar dziedātājas muzikālajiem sasniegumiem, noteikti ir pamanījuši viņu ekscentriskā stila dēļ, kurā satiekas urbānā ielu mode ar glamūru un eleganci.

Tā kā dziedātājai ik uz soļa seko paparaci, faktiski tiek fiksēta katra viņa pārģērbšanās, kas katru reizi ir kā maza izrāde. Grūti iedomāties Oras drēbju skapja izmēru, jo katrs viņas iznāciens uz ielas vai pasākumā ir atšķirīgs un neatkārtojams. Divas reizes vienādā apģērbā Oru neredzēsiet. Pati pārsteidzošākā ir viņas spēja vienā mirklī no valdzinošas siržu lauzējas tēla transformēties dauzonīgā pašpuikā. Lai arī ko par Oras stilu teiktu modes apskatnieki, nevar noliegt, ka tas katru reizi pārsteidz. Neatkarīgi no tā, kas dziedātājai ir mugurā, viņai piestāv pilnīgi viss.

Rita Ora par savu iedvesmas avotu un stila ikonu uzskata dziedātāju Gvenu Stefāniju. “Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka Gvena ir tik satriecoša! Viņa pat iedvesmojusi mani krāsot sarkanas lūpas, ko kādreiz pat iedomāties nevarēju,” intervijā ASOS Magazine atzinusi Rita. Protams, ka Orai, gluži tāpat kā citām Holivdas zvaigznēm, ir savs stilists – Džeisons Remberts. Intervijā žurnālam “Vogue” viņš atzīst, ka tik spilgtu personību kā Ora, neesot daudz. “Es strādāju ar personu, kura patiesi pārzina savu stilu. Tas nepārtraukti mainās, taču saglabājas vienots rokraksts. Oras stils ir universāls, tajā pat laikā ļoti pārsteidzošs. Rita vienmēr prot radīt intrigu, liekot visiem minēt, ko viņa vilks mugurā nākamreiz. Viņa patiešām nēsā visu – sākot ar ielu apģērbu, beidzot ar augsto modi,” stāsta Remberts.

         

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press