Daniels Kreigs no aģenta Bonda pārtop blondā nelietī. FOTO
Aktieris Daniels Kreigs Džeimsa Bonda lomā un atveidojot slikto zēnu topošajā ekranizējumā „Logan Lucky”.
Slavenības
2016. gada 4. septembris, 17:03

Daniels Kreigs no aģenta Bonda pārtop blondā nelietī. FOTO

Jauns.lv

Britu aktieris Daniels Kreigs (48) vislabāk ir pazīstams kā slavenā slepenā aģenta Džeimsa Bonda atveidotājs. Aktieris, kurš uz ekrāniem atveidoja vīru, kas vienmēr nogalināja neliešu, nu pārtapis nelietī. Blondā nelietī...

Aktieris Daniels Kreigs šobrīd Atlantas pilsētā (ASV) strādā pie savas jaunākās filmas „Logan Lucky”. Tajā viņš atveido slikto pusi, kas izcieš cietumsodu. Ļaudis, kas svētdien bija aculiecinieki Atlantā filmētajām epizodēm, teju nepazina populāro aktieri. Viņa mati bija platīnblondā krāsā. Turklāt Kreiga miesu bagātīgi rotāja tetovējumi. Ne miņas no vienmēr atturīgi elegantā Džeimsa Bonda.

Jaunās kinolentes režisors ir Stīvens Soderbergs. Leģendārais kino meistars jau bija paziņojis, ka beidz karjeru, taču speciāli šī darba dēļ atgriezās kino apritē. Savam projektam viņš pieaicinājis virkni Holivudas superzvaigzņu. Tajā redzēsim arī rokenrola karaļa Elvisa Preslija mazmeitu Railiju Keofu, kā arī aktierus Čeningu Tatumu, Ketrīnu Heiglu, Hilariju Svanku, „Zvaigžņu karu” Adamu Draiveru un daudzus citus.

Filma būs stāsts par diviem brāļiem, kas izplāno vērienīgu laupīšanu NASCAR sacensību laikā Ziemeļkarolīnā.

Kinolentes uzņemšana sākusies šā gada 24. augustā un tai plānots veltīt 35 dienas.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press