Supermodele Bundhena pārdod dzīvokli, no kura vannasistabas paveras skats uz visu pilsētu. FOTO
Brazīliešu modele Žizele Bundhena ar ģimeni par 17.25 miljoniem dolāru pārdod dzīvokli Ņujorkas debesskrāpī „One Madison Park”. Tajā ir vannasistaba, kurā paveras skats uz visu pilsētas panorāmu.
Slavenības
2016. gada 5. septembris, 04:28

Supermodele Bundhena pārdod dzīvokli, no kura vannasistabas paveras skats uz visu pilsētu. FOTO

Jauns.lv

Brazīliešu supermodele Žizele Bundhena (36) un viņas vīrs amerikāņu futbola spēlētājs Toms Breidijs (39) pārdod savu smalko dzīvokli Ņujorkā. Nākamajam īpašniekam nāksies šķirties no 17.25 miljoniem ASV dolāru, ja gribēsies plunčāties vannā, noraugoties uz lielpilsētas panorāmu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Supermodeles Žizeles Bundhenas un amerikāņu futbola spēlētāja Toma Breidija dzīvoklis atrodas stikla torņa „One Madison Park” augšējā stāvā un aizņem visu tā stāvu. No šiem trīs guļamistabu apartamentiem paveras 360 grādus plašs skats uz lielpilsētu, par kuru teic, ka tā nekad neguļ. Dzīvoklim ir arī savs privātais lifts, kas ved uz dzīvokļa īpašnieka privāto foajē telpu.

Galvenajā guļamistabā ir divi skapji-garderobes un plaša vannasistaba. Tajā pieejama kā duša, tā vanna, turklāt plunčojoties vannā, iespējams noraudzīties uz visu lielpilsētas panorāmu, jo logi šajā telpā ir no grīdas līdz pat griestiem.

Dzīvoklim ir pieejams arī savs iekštelpās esošs peldbaseins un mājas kinozāle.

Nesen slavenais pāris iztērējis 20 miljonus ASV dolāru par otru dzīvokli Ņujorkā, prestižajā Tribekas rajonā. 465 kvadrātmetru plašais dzīvoklis atradīsies 14 stāvu mājas kādā no augšējiem stāviem. Pagaidām māja, kurā dzīvokli iegādājies slavenais pāris, vēl nav uzcelta. Paredzēts, ka celtniecības darbi tiks pabeigti vien 2018. gadā.

Žizele jau desmito gadu pēc kārtas atzīta par pasaulē visvairāk pelnošo modeli, liecina biznesa žurnāla „Forbes” apkopotā informācija. Bundhena, kura pērn pārstāja piedalīties modes skatēs, gada laikā nopelnījusi 30,5 miljonus ASV dolāru (27,4 miljonus eiro). Viņas lielākais ieņēmumu avots ir reklāmas līgumi ar tādiem zīmoliem kā „Chanel”, „Carolina Herrera” un „Pantene”.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press