Šādi "Mājsaimniece" Eva Longorija iesāk rītu. FOTO
Aktrise Eva Longorija iecienījusi aktīvas rīta pastaigas, kurās viņai piebiedrojas arī vīrs Hosē Antonio Bastons.
Slavenības
2016. gada 5. septembris, 05:13

Šādi "Mājsaimniece" Eva Longorija iesāk rītu. FOTO

Jauns.lv

Seriāla „Bīstamās mājsaimnieces” zvaigzne Eva Longorija (41) rītu iesāk sportiski – ar intensīvu pastaigu. Aktrisei rīta soļošanā piebiedrojas arī vīrs uzņēmējs Hosē Antonio Bastons.

Nesen aktrise Eva Longorija kopā ar vīru Hosē Antonio Bastonu redzēta raitā solī soļojam pa Malibu piekrasti. Eva cenšas dzīvot veselīgi un rūpējas par ķermeņa labsajūtu.

Arī aktīva rīta pastaiga tam nāk tikai par labu.

Pirms dažiem gadiem Eva iesaistījās labdarības projektā, mudinot bērnus vairāk lietot dzeramā ūdens. Šajā akcijā piedalījās ne tikai Eva, bet arī citi sabiedrībā atpazīstami cilvēki. Viņu skaitā arī ASV pirmā lēdija Mišela Obama. Līdzīgi kā Eva, arī viņa tikās ar jaunāko klašu skolēniem un stāstīja par to, cik veselīgi ir ikdienā lietot pēc iespējas vairāk dzeramā ūdens.

Kopš šā gada maija Eva atkal ir precētas sievas statusā. Uzņēmējs Hosē Antonio Bastons ir aktrises trešais vīrs. Laikaposmā no 2002. gada līdz 2004. gadam Longorija bija precējusies ar seriāla „General Hospital” aktieri Taileru Kristoferu. Ar basketbolistu Toniju Pārkeru aktrise apprecējās 2007. gadā. Sportista neuzticības dēļ Eva 2010. gadā pieprasīja laulību šķirt. Juridiski tā šķirta 2011. gadā.

2015. gada decembrī Longorija saderinājās ar uzņēmēju Hosē Antonio Bastonu. Pāris apprecējās Meksikā šā gada 21. maijā.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press