Samanta Tīna "Jaunajā vilnī" pagaidām priekšpēdējā. FOTO. VIDEO
Samanta Tīna konkursa “Jaunais vilnis” pirmajā dienā palika priekšpēdējā.
Slavenības
2016. gada 5. septembris, 12:35

Samanta Tīna "Jaunajā vilnī" pagaidām priekšpēdējā. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Sočos sācies starptautiskais jauno izpildītāju konkurss “Jaunais vilnis”, kurā Latviju šogad pārstāv Samanta Tīna jeb Samanta Poļakova. Diemžēl konkursa pirmā diena mūsu dziedātājai bija neveiksmīga.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Festivāla atklāšanas koncerts notika sestdien, 3. augustā, bet svētdienas vakarā uz “New Wave Hall” skatuves kāpa konkursanti, startējot ar dziesmām no iemīļotajām kinofilmām. Šajā konkursa pirmajā kārtā Samanta Tīna startēja ar dziesmu “Don't Cry for Me Argentina” no filmas “Evita”.

Samanta Tīna – “Jaunais vilnis”, 1. diena

Diemžēl latvietei neizdevās iekarot žūrijas simpātijas, un starp 16 konkursantiem ar 129 punktiem Samanta Tīna ieņēma priekšpēdējo vietu, apsteidzot tikai Igaunijas pārstāvi Kristjanu Kasaru, kurš saņēma 123 punktus. Maksimālo žūrijas vērtējumu – 143 punktus (visi 13 žūrijas locekļi iedeva augstāko atzīmi - 11 punktus) - ieguva Ukrainas pārstāve Gaļina Bezruka, kura ir mātes cerībās.

Konkurss turpināsies trešdien, kad dalībnieki startēs ar savas valsts hītu, bet šodien festivālā “Jaunais vilnis” notiks Krievijas dziedātāja Oļega Gazmanova radošais vakars. Tajā uz skatuves kāps arī latviešu dziedātāji Intars Busulis un Laima Vaikule. Starp citu, Gazmanovs, kurš ir viens no lielākajiem Krievijas politikas slavinātājiem un atbalsta Krievijas iebrukumu Ukrainā, iekļauts Latvijas un Ukrainas melnajos sarakstos, kā arī viņam liegta iebraukšana Lietuvā.

   

Kasjauns.lv/Foto: Sputnik/Scanpix/LETA, TASS/Scanpix/LETA