Bindemane atklāj, ka apprecējusies ar Pīlēnu
Santa un Mārtiņš Pīlēni aizvadītā gada nogalē, jaunākās filmas par Džeimsu Bondu – “Spektrs” – pirmizrādē.
Slavenības
2016. gada 5. septembris, 13:51

Bindemane atklāj, ka apprecējusies ar Pīlēnu

Jauns.lv

Prāta vētras mūziķa Māra Mihelsona bijusī sieva stiliste Santa Bindemane mijusi gredzenus ar arhitektu Mārtiņu Pīlēnu, kļūdama par miljonāra Ulda Pīlēna vedeklu.

Pavasarī tapa zināms, ka stiliste Santa Bindemane, kas aizvadītā gada sākumā šķīra laulību ar savu divu bērnu tēvu, grupas “Prāta vētra” mūziķi Māri Mihelsonu, pieņēmusi arhitekta Mārtiņa Pīlēna bildinājumu.

Mārtiņam ir izveidojušās jaukas attiecības ar mīļotās atvasēm Maiju un Andreju. Pavasarī, apmeklējot modes pasākumus, Santas meita gāja pie rokas mammas topošajam vīram. Pāris neslēpa, ka ar kāzām nevēlas vilcināties, un tās tiks rīkotas jau šovasar. Nu tas ir noticis, un daiļā gaišmate ir kļuvusi par talantīgā arhitekta likumīgu sievu.

Laulības ceremonija norisinājusies 18. augustā, un apprecoties sieva pārgāja vīra uzvārdā, kļūdama par Santu Pīlēnu. Par to Santa un Mārtiņš publiski paziņoja tikai tagad, savukārt pirms pusotra mēneša laimīgais pāris sociālajos tīklos pavēstīja, ka ir pirmās kopīgās atvases gaidībās, liekot nojaust, ka tieši Santas grūtniecība bija iemesls, kāpēc tika atliktas jūlija sākumā iecerētās kāzas.

Santas vīrs Mārtiņš Pīlēns nāk no arhitektu dzimtas – viņa tēvs ir pazīstamais Liepājas arhitekts Uldis Pīlēns. Uldis kopā ar Mārtiņu ir zināmi kā “Vīna studijas” idejas autori un īstenotāji.

 

Kasjauns.lv/ Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva