Geldofa meita laulājas baznīcā, kur pēdējā gaitā izvadīta mamma un māsa
Pēc divus gadus ilga saderināšanās perioda viens otram jāvārdu teikuši Boba Geldofa meita Fifija un viņas līgavainis Endrū Robertsons. Pāris salaulājies baznīcā, kur savulaik izvadīta un apglabāta Fifijas mamma un jaunākā māsa.
Slavenības
2016. gada 5. septembris, 17:51

Geldofa meita laulājas baznīcā, kur pēdējā gaitā izvadīta mamma un māsa

Jauns.lv

Aizvadītajā sestdienā apprecējusies mūziķa Boba Geldofa vecākā meita Fifija Triksibella Geldofa un viņas mīļotais vīrietis skulptors Endrū Robertsons. Fifija kāzu ceremonijai izraudzījusies baznīcu, kur pirms diviem gadiem pēdējā gaitā izvadīta viņas jaunākā māsa Pīčesa, bet 2000. gadā mamma Pola Jeitsa.

Reklāmas jomā strādājošā 33 gadus vecā līgava kāzu dienai bija izvēlējusies mežģīņu līgavas kleitu ar garajām piedurknēm, ko bija papildinājusi ar tradicionālu plīvuru. Rokās Fifija nesa pušķi, kas veidots no maigi violetas krāsas ziediem. Līgavas nagus rotāja violeta nagu laka un viesi jaunlaulātajiem kaisīja violetu un baltu ziedlapiņu konfeti.

Svētās Marijas Magdalēnas un Svētā Lorensa baznīca Kentā atrodas tuvu mājām, kur dzīvo līgavas tētis leģendārais mūziķis Bobs Geldofs. Šī baznīca Geldofiem ir ļoti īpaša – te ģimene pulcējusies priecīgos un arī ļoti skujos brīžos. Te pēdējā gaitā izvadīta un apglabāta Boba Geldofa bijusī sieva un Fifijas mamma mūzikas žurnāliste un TV personība Pola Jeitsa. Viņa 2000. gadā šķīrās no dzīves narkotiku pārdozēšanas dēļ. Te atdusas arī Fifijas jaunākā māsa Pīčesa Geldofa, kuru nāve pāragri aizsauca no dzīves 2014. gadā, kad jaunajai divu bērnu māmiņai bija vien 25 gadu. Arī viņas nāves iemesls ir tāds pats kā mammai – narkotiku pārdozēšana.

Fifijas Geldofas un skulptora Endrū Robertsona kāzas apmeklēja arī Pīčesas atraitnis Tomass Koens ar abiem bērniem Faedru (4) un Astalu (3).

Jaunā pāra viesiem nācās saskarties ar netipisku ierobežojumu. Pirms došanās baznīcā viesi lūgti pie ieejas atstāt kameras un mobilos tālruņus. Katra no šīm vērtīgajām lietām ievietota tīrā plastmasas maisiņā un noglabāta drošā vietā.

 

Pēc Lasvegasā notikušajām kāzām 1986. gadā, Bobs Geldofs ar sievu Polu Jeitsu iegriezās Svētās Marijas Magdalēnas un Svētā Lorensa baznīcā pēc svētības. 1996. gadā gan pāris izšķīrās un Jeitsa uzsāka romānu ar „INXS” mūziķi Maiklu Hačensu.

Boba Geldofa un Polas Jeitsas vecākā meita Fifija nāca pasaulē trīs gadus pirms kāzām, kad mūziķim bija paralēls romāns ar angļu aktrisi Klēru Kingu.

2012. gadā Svētās Marijas Magdalēnas un Svētā Lorensa baznīcā jāvārdu teica Pīčesa Geldofa un viņas līgavainis Tomass Koens.

Fifija apprecējusies gadu pēc tam, kad tēvs Bobs Geldofs nosvinēja kāzas ar otro sievu franču aktrisi Dženiju Marīnu, ar kuru bija kopā jau 18 gadus.

Fifija un Endrū pirms kāzām bija saderināti divus gadu, bet pazīstami aptuveni trīs.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press