Ķuzule-Skrastiņa redzama "Dzelzs vilka" videoklipā "Par slavenu aktrisi". FOTO
Uz kapteiņa tiltiņa kuģī! Arī tur Ilze Ķuzule-Skrastiņa filmējās grupas “Dzelzs vilks” videoklipā dziesmai “Par slavenu aktrisi”.
Slavenības
2016. gada 6. septembris, 06:47

Ķuzule-Skrastiņa redzama "Dzelzs vilka" videoklipā "Par slavenu aktrisi". FOTO

Jauns.lv

Pabeigta grupas “Dzelzs vilks” jaunākā albuma “Perfekta rītdiena” singla “Par slavenu aktrisi” filmēšana. Pazīstamā režisora Andra Gaujas vadībā dziesmas video tapis kā provokatīva atsauce uz šā brīža vērtību šūpošanos sabiedrībā, izaicinot pazīstamas aktrises un grupas fanes uz nebijušu uzdrīkstēšanos.

Topošajā video līdzās “Dzelzs vilka” mūziķiem – Jurim Kaukulim, Mārcim Judzim, Kasparam Tobim un Kārlim Alviķim - piedalījušās aktrises Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Aminata Grieta Diarra, Leonarda Ķestere, kā arī horeogrāfs Andris Kačanovskis, mūzikas žurnālists Uldis Rudaks, un pulks jauno video aktrišu, kurām bija jāveic ne viens vien izaicinošs uzdevums.

“Šis ir episks stāsts. Tajos laikos, kad “rullēja” veči, dominēja robustas primitīvas attiecības; savukārt tajos vēstures periodos, kad “pie šprices” nāk maigums, sievišķais liberālisms, atkal ir otrs grāvis – bezzobainas, politkorektas attiecības. Un cilvēks savā vientiesībā atkal un atkal cer uz “kaut ko”, sapņo, ka “viss taču sakārtosies”, gaida mesijas, glābējus, pārdabiskus spēkus. Bet – un es riskēšu būt līdz nelabumam vienkāršs – viss taču ir mūsu pašu rokās,” par gaidāmā video ideju stāsta klipa režisors Andris Gauja.

Video pirmizrāde notiks 8. septembrī Latvijas 1. Rokkafejnīcā, kur būs būs iespējams klātienē noskatīties jauno video, kā arī baudīt “Dzelzs vilka” koncertu, kurā skanēs gan grupas jaunākā albuma “Perfekta rītdiena” dziesmas, gan “Dzelzs vilka” pazīstamākie grāvēji.

 

Kasjauns.lv/FOTO: Publicitātes