Slavenības
2016. gada 6. septembris, 16:34

Apprecējusies Al Bano un Rominas Paueres meita. FOTO

Jauns.lv

Aizvadītās sestdienas pēcpusdienā Itālijas pilsētiņā Lečē jāvārdu savam izredzētajam teica savulaik populārā dueta Al Bano un Rominas Paueres meita Kristela Karizi (30).

Lai gan itāliešu tenors Al Bano un viņa amerikāņu izcelsmes dzīvesbiedre Romina Pauere laulību šķīra jau tālajā 1999. gadā, pēdējo gadu laikā pāris atkal uzstājas kopā un, protams, bija kopā ar meitu Kristelu viņas Lielajā dienā.

Kristela Karizi apprecēja dienvidafrikāņu uzņēmēju Davoru Luksiču, ar ko bija saderināta jau četrus gadus. Baumo, ka jaunā vīra kapitāls mērāms 170 miljonos eiro.

Pie baroka stilā celtās Sanmateo baznīcas, kur bija pulcējušies simtiem interesentu, Al Bano ar meitu ieradās ar baltu izgreznotu banānu tuktuku. Pie baznīcas Kristelu sagaidīja elegantā sārtā tērpā ģērbtā līgavas mamma Romina Pauere un jaunākā māsa Romina juniore. Tētis Al Bano veda meitu pie altāra.

Kristela ceremonijai bija izvēlējusies romantisku līgavas kleitu no tilla un mežģīnēm, ko darinājis zīmols „Monique Lhuillier”. Tērpu viņa papildinājusi ar ļoti garu plīvuru, bet matu sakārtojumā ievijusi zelta lapas.

Pie baznīcas jauno pāri gaidīja 500 uz kāzām lūgto viesu. Pēc svinīgās ceremonijas jaunlaulātie un viesi devās uz svinību norises vietu lauku īpašumā, kas pieder Karizi ģimenei. Tur kā vecajās labajās dienās viesus ar muzikāliem priekšnesumiem priecēja arī Al Bano un Romina Pauere.

 

Al Bano un Romina Pauere – „Felicita” Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas