Zēlvegere negaidīti pozitīvi pārsteigusi cilvēkus. FOTO
Aktrise Renē Zelvēgere preses konferences laikā Londonā, reklamējot drīzumā gaidāmo filmu par Bridžitas Džounsas gaitām.
Slavenības
2016. gada 7. septembris, 11:49

Zēlvegere negaidīti pozitīvi pārsteigusi cilvēkus. FOTO

Jauns.lv

Filmu „Bridžitas Džounsas dienasgrāmata” zvaigznei Renē Zelvēgerei (47) pēdējo gadu laikā pārmests, ka viņa plastisko operāciju rezultātā mainījusies līdz nepazīšanai. Īsi pirms jaunās – trešās – filmas iznākšanas, aktrise tikusies ar žurnālistiem Londonā un pārsteigusi ar dzīvu sejas mīmiku. Fanu iemīļotā Bridžita atkal ir atgriezusies!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Renē Zelvēgere 2003. gadā saņēma „Oskaru” kā labākā aktrise otrā plāna lomā. To viņai atnesa dalība kinolentē „Aukstais kalns”. Pēc sešu gadu ilga pārtraukuma Zelvēgere atkal atgriežas uz lielajiem ekrāniem Bridžitas Džounsas lomā, kas savulaik viņai atnesa skatītāju mīlestību un pasaules slavu.

Pēdējo gadu laikā aktrises vizuālais izskats mainījies līdz nepazīšanai. Daudzi uzskatīja, ka tās ir injekciju vai plastiskās operācijas sekas. Aktrise to vienmēr noliedza, bet dažādos sarkanā paklāja pasākumos turpināja pārsteigt ar savu tik svešādo izskatu. Nesen Londonā notikušajā preses konferencē Zelvēgere patīkami iepriecināja klātesošos ar dzīvīgu sejas mīmiku. Renē seja nepavisam neizskatījās stīva un nekustīga kā pēc botoksa injekcijām.

Nesenā intervijā aktrise kritiski izteikusies par to, ka sievietēm gadsimtiem ilgi nācies izskatīties tā, kā sabiedrībā pieņemts, taču viņas varone šādām sievietēm nav pieskaitāma: „Viņa mums atgādina par to, ka neraugoties uz ārējo skaistumu, katram no mums ir kāda vērtība. Un katrs no mums ir neatkārtojams savas individualitātes dēļ.”

Runas par svešādo izskatu un it kā veiktajām plastiskām operācijām Zelvēgere agrāk nosauca par „muļķīgām”, taču tagad nolēmusi sniegt savu komentāru. Pretējā gadījumā – kā tēlaini salīdzinājusi aktrise – „viņi turpinās zvanīt pie manām durvīm, līdz es tās atvēršu”. „Mani draugi teic, ka es izskatos mierīga. Esmu vesela,” norāda Zelvēgere. „Ilgu laiku es nesekoju savai veselībai. Man bija drudžains darba grafiks, kuru izturēt nenācās viegli, un kas neļāva man atvēlēt laiku, lai par sevi parūpētos.  Tā vietā, lai apstātos un atgūtos, es turpināju skriet līdz neiztukšojos pilnībā. Bet pēc tam es centos darīt visu, lai noslēptu savu sagurumu. Kad es sapratu pie kā novedis viss šis haoss, es izvēlējos iet citu ceļu.”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press