Samanta Tīna "Jaunajā vilnī" uzlabo savas pozīcijas. VIDEO
Samanta Tīna konkursa “Jaunais vilnis 2016” konkursa otrajā dienā uzstājās duetā ar Krievijas dziedātāju Arsēniju Borodinu.
Slavenības
2016. gada 7. septembris, 12:46

Samanta Tīna "Jaunajā vilnī" uzlabo savas pozīcijas. VIDEO

Jauns.lv

Starptautiskā jauno izpildītāju konkursā “Jaunais vilnis 2016” Sočos Latvijas dziedātāja Samanta Tīna veiksmīgi uzstājās konkursa otrajā dienā, no žūrijas nopelnot teju maksimālo vērtējumu.

Samanta uzstājās duetā ar Krievijas dziedātāju, 2013. gada “Jaunā viļņa” laureātu Arsēniju Borodinu un izpildīja dziesmu “Never, never”. Samantas iznāciens uz “New Wave Hall” skatuves patiešām šoreiz bija pārliecinošs, un to novērtēja arī žūrija – no 13 žūrijas pārstāvjiem tikai četri Latvijas dziedātājai neiedeva maksimālo punktu skaitu.

Samanta Tīna – “Jaunais vilnis 2016”, konkursa 2. diena

Konkursa otrajā dienā Samanta Tīna saņēma 139 punktus – par desmit punktiem vairāk nekā pirmajā dienā, līdz ar to starp 16 dalībniekiem kopvērtējumā no priekšpēdējās vietas pakāpjoties uz 11. pozīciju. Līderos joprojām ir Ukrainas dziedātāja Gaļina Bezruka, kura konkursa otrajā dienā uzstājās duetā ar Intaru Busuli un atkal nopelnīja maksimālo punktu skaitu. Samanta Tīna no konkursa pašreizējās līderes atpaliek par 18 punktiem.

Gaļina Bezruka un Intars Busulis – “Jaunais vilnis 2016”, konkursa 2. diena Kasjauns.lv/Foto: Instagram.com