Slavenības
2016. gada 7. septembris, 17:12

Pēc 3 mēnešu romāna šķiras Svifta un Hidlstons

Jauns.lv

Dziedātāja Teilore Svifta (26) un aktieris Toms Hidlstons (35) šovasar bija nešķirami. Pārītis devās romantiskos ceļojumos, nekautrējās jūtas paust publiski un pat iepazinās ar vecākiem. Taču pēc trim laimīgiem mēnešiem pāris esot šķīries.

Amerikāņu žurnāla „Us Weekly” redakcijai vairāki anonīmi ziņu avoti apgalvojuši, ka pēc trīs mēnešu ilgā romāna dziedātāja Teilore Svifta un aktieris Toms Hidlstons esot izšķīrušies. „Viņa bija tā, kas attiecības nobremzēja,” izdevumam izteicies viens no pāra paziņām. „Toms vēlējās, lai attiecības būtu publiskākas, bet Teilore nebija tam gatava. Teilore labi zināja, ar kādu negatīvo reakciju nākas saskarties, ja publiski izrādi jūtas. Toms neieklausījās Teilores raizēs, kad viņa par tām pastāstīja.” Tagad, kad viņi ir šķīrušies, Toms jūtas „apmulsis, ka attiecības neizdevās”.

Sviftas un Hidlstona romantiskās attiecības attīstījās ļoti strauji, taču tajās iestājās spriedze, kad aktieris devās uz Austrāliju, lai filmētos lentē „Thor: Ragnarok”, bet draudzene palika ASV. Kāds zinātājs žurnālam „Us Weekly” norāda, ka pirmās nopietnās nesaskaņas pārim bijušas augustā. „Attiecību sākums bija ļoti dedzīgs,” apliecina kāds Hidlstona paziņa. „Neviens nespēj noturēt attiecības tik intensīvas visu laiku. Viņi aizvien labi satiek, un paliks draugi, taču šobrīd neredz vairs nākotni romantiskajām attiecībām.”

Teilore pārcēlās dzīvot pie Toma nieka divas nedēļas pēc šķiršanās no iepriekšējā drauga skotu dīdžeja Kelvina Harisa (32).

Hidlstons un Svifta pirmoreiz manīti flirtējam „Met Gala” ballē, kas notika šā gada maijā. Mēnesi vēlāk viņi pārsteidza fanus brīvdienu laikā Rodas salā. Abi bija redzēti apskaujamies un skūpstāmies, kas nepārprotami liecināja, ka viņi ir pāris. Abus pat neuztrauca, ka pludmalē bija vēl vismaz 20 svešu cilvēku, kas nāca un gāja. „Viņi izskatījās tāpat, kā jebkurš jauns pārītis, kas ir neprātīgi iemīlējies un kam neeksistē pasaule visapkārt,” jūnijā raksturoja kāds no aculieciniekiem.

Jau attiecību sākumposmā Teilore un Toms iepazīstināja viens otru ar saviem vecākiem un tad devās romantiskās brīvdienās uz Itāliju un Austrāliju.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press