Re, kā! Šovā "Pirmā deja" cīnās māsa pret māsu. FOTO. VIDEO
Kristaps ar Sintiju (no kreisās) un Jolanta ar Timuru šovasar paguva gan vienā dienā apprecēties, gan kopā šovā piedalīties!
2016. gada 8. septembris, 22:01

Re, kā! Šovā "Pirmā deja" cīnās māsa pret māsu. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Gadās arī tā. Šovasar divas māsas Sintija un Jolanta ne tikai sarīkoja dubultkāzas, apprecoties vienā dienā, bet arī nolēma sacensties TV kanāla “STV Pirmā!” šovā “Pirmā deja”. Šī vakara sērija bija īpaši aizraujoša, jo abas māsas pat trenējās blakus zālēs un savstarpēji apsprieda pārdzīvoto.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Konditore Sintija un telekomunikāciju speciālists Kristaps ir no Ogres. Viņi saskatījušies autobusā un sākuši sarakstīties portālā draugiem.lv. Pāris kopā ir deviņus gadus. Viņu pasniedzēja Ina Bordasova iecerēja neaizmirstamu kāzu deju brāļu Puncuļu dziesmas “Pavisam klusiņām” pavadībā.

Savukārt Sintijas māsa - grāmatvede Jolanta - un viņas līgavainis, finanšu speciālists Timurs kāzu deju apguva pie pasniedzējas Teiksmas Ziemeles, kura meta izaicinājumu abiem dejot Bruno Marsa “Runway” pavadībā. Jolanta un Timurs satikās iepazīšanās portālā, pēc pirmās satikšanās viņi saprata, ka ir radīti viens otram.

Abas māsas ir ļoti tuvas, tādēļ šovasar taisīja dubultkāzas. Dalībai šovā abus pārus pieteica Sintija. Taču, tā kā neviens no viņiem nav dejotājs, šis piedzīvojums abiem pāriem bija nopietns izaicinājums. Mēģinājumi bija piepildīti ar spriedzi, jo dejas apguvei dotas vien desmit dienas un paralēli visiem bija jāapmeklē darbu un jālūko sarīkot savas sapņu kāzas. Neskatoties uz to, ka ideja piedalīties šovā bija otram pārim, Timurs mēģinājumos bija visapņēmīgākais, kas ļoti palīdzēja ne vien Jolantai, bet arī viņas māsai.

 

Kāzu diena bija ļoti aizkustinoša. Tā kā Sintija bija ierosinājusi piedalīties šovā, viņai bija jādejo pirmajai. Viesi tikai nedaudz šūpojās dziesmas pavadījumā, lai arī vēlāk atzina, ka biklums bijis no šoka. Abi ar veikumu bija ļoti apmierināti, un arī pasniedzēja izteica atzinību. Savukārt Bruno Marsa ritmi iekustināja ne vien Timuru un Jolantu, bet pat visus kāzu viesus, kas iepriecināja arī viņu pasniedzēju.

Šonedēļ žūrijā, līdzās Agrim Daņiļēvičam un Laurim Subatniekam, sēdās arī iepriekšējo nedēļu pasniedzēja Viola Abramova.

Žūrija novērtēja, ka Jolantas un Timura sejā nebija jaušams uztraukums, lai arī deja ik pa brīdim bija nevienādā ritmā, akrobātiskie triki un pāra saskaņa bija skaidri redzama. Savukārt jaunākās māsas priekšnesums žūriju pārsteidza vien no brīža, kad abi atbrīvojās. Vērtētāji lauza šķēpus, bet Violas izšķirošā balss lēma par labu Jolantas un Timura priekšnesumam. Abas māsas atzina, ka sacensties savā starpā bijis ļoti grūti. Taču Sintija par Jolantas uzvaru ir ļoti priecīga.

Jolantas un Timura iepazīšanās stāsts:

Sintijas un Kristapa iepazīšanās stāsts:

Sintijas un Kristapa deja:

Jolantas un Timura deja:

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes