Di Kaprio mīļotā meitene iziet sabiedrībā bez apakšveļas. FOTO
Modele Nina Agdala sarkanā paklāja pasākumam izvēlējusies ļoti pikantu tērpu.
Slavenības
2016. gada 10. septembris, 06:12

Di Kaprio mīļotā meitene iziet sabiedrībā bez apakšveļas. FOTO

Jauns.lv

24 gadus vecā dāņu modele Nina Agdala, kuru vieno romantiskas attiecības ar Holivudas aktieri Leonardo di Kaprio (41), izgājusi sabiedrībā ļoti drosmīgā tērpā.

Dāņu modele Nina Agdala, kuras fotogrāfijas trīs reizes bijuša publicētas uz prestižā žurnāla „Sports Illustrated” vāka, kļuvusi par nesen Ņujorkā apmeklētā vakara zvaigzni. Uz sarkanā paklāja viņa iznāca zīmola „Alamour the Label” vakarkleitā ar tik dziļiem izgriezumiem, ka viens ir skaidrs – zem šāda tērpa par apakšveļu ir jāaizmirst. Kājās Agdala bija apāvusi siksniņkurpes, ko darinājis zīmols „Stuart Weitzman”.

Nina Agdala ir pieradusi atkailināties fotokameru priekšā. Modeles sociālo tīklu sekotāji regulāri redz Ninas dotumus. Līdz ar to modele jutās pilnībā komfortabli arī šādā augumu tik ļoti atsedzošā tērpā.

Agdala ir 1.76 m gara un sver 55 kilogramus. Modele intervijās atzinusies: tā kā viņa mīl garšīgi paēst, nodarbības sporta zālē ir obligātas. Pusstundu viņa velta kardiotreniņam, bet pēc tam pievēršas vingrojumiem ar hantelēm. Pirms svarīgiem pasākumiem Nina cenšas ierobežot ogļhidrātu patēriņu, tad viņa pārtiek no dārzeņiem un olbaltumvielām. Kā, piemēram, ēd vistas krūtiņu.

         

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press