Ariana Grande ir aizņemta meitene, citiem puišiem cerību nav. FOTO
Dziedātāja Ariana Grande neslēpj, ka viņu vieno romantiskas jūtas ar reperi Maku Milleru.
Slavenības
2016. gada 11. septembris, 04:21

Ariana Grande ir aizņemta meitene, citiem puišiem cerību nav. FOTO

Jauns.lv

Vēlā vakarā Losandželosā dziedātāja un aktrise Ariana Grande (23) redzēta apskaujamies ar kādu puisi. Abi baudījuši romantisku vakaru stilīgajā vegānu restorānā „Gracias Madre”.

Puisis, ar kuru dziedātāja Ariana Grande bija devusies uz randiņu, ir viņas jaunais draugs reperis Maks Millers (24) jeb īstajā vārdā Malkolms Džeimss Makormiks. Abi iepazinās jau 2013. gadā, kad reperis piedalījās Arianas debijas singla „The Way” ierakstā, taču romantiskas jūtas abiem uzplaukušas vien nesen. Ariana un Maks vairs neslēpj, ka ir pāris. Viņi nevairās publiski viens otru apskaut, samīļot un noskūpstīt.

Dodoties uz vegānu restorānu Losandželosā, Ariana bija ģērbusies garā baltā džemperī un kājas savainojuma dēļ apāvusi pūkainas rozā čībiņas. Šīs zīmola „Puma” ražotās iešļūcenes iespējams veikalos iegādāties par 93 eiro. Maks Millers bija ģērbies melnā treniņtērpā, zem kura bija uzvilcis baltu t-krekls, bet kājās apāvis iešļūcenes.

Šā gada jūlijā Arianna izšķīrās no iepriekšējā drauga, sava fona dejotāja Rikija Alvaresa un jau mēnesi vēlāk sāka satikties ar Milleru. Arianu savulaik vienojušas romantiskas jūtas ar austrāliešu YouTube zvaigzni Džeju Brūksu, grupas „The Wanted” mūziķi Nātanu Saiksu un reperi Lielo Šonu (Big Sean).

 

Ariana Grande ar draugu Maku Millleru

Dziedātāja Ariana Grande neslēpj, ka viņu vieno romantiskas jūtas ar reperi Maku Milleru.

gallery icon
7

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press