Eva Mendesa pēc mazuļa nākšanas pasaulē atkal atguvusi slaidumu. FOTO
Šā gada aprīlī aktrise Eva Mendesa kļuva par māmiņu savai otrajai meitiņai. Nu viņas augums atkal ir tikpat slaids kā pirms grūtniecības.
Slavenības
2016. gada 11. septembris, 05:23

Eva Mendesa pēc mazuļa nākšanas pasaulē atkal atguvusi slaidumu. FOTO

Jauns.lv

Aktrise Eva Mendesa (42) manīta dodamies mājup pēc Ņujorkā notikušas fotosesijas. Pavasarī aktiera Raiena Goslinga (35) draudzene kļuva par māmiņu otrajam bērnam un jau atkal atguvusi tikpat slaidu augumu kā pirms grūtniecības.

Kubiešu izcelsmes amerikāņu aktrise Eva Mendesa šā gada 29. aprīlī Santamonikā, ASV, laida pasaulē otru meitu, kurai deva vārdu Amada Lī. Eva ar draugu, amerikāņu aktieri Raienu Goslingu, ģimenē audzina arī meitu Esmeraldu Amadu, kura piedzima 2014. gada 12. septembrī.

Mendesa un Goslings iepazinās 2011.gadā, strādājot pie filmas „The Place Beyond the Pines”. Kinolentē viņi spēlēja pāri ar mazu bērnu.

Pirms gada Evas zeltnesī kādu laiku nemainīgi mirdzēja gredzentiņš ar lielu smaragdu. Fani baumoja, ka iespējams aktieru pāris ir saderinājies un drīzumā gaidāmas kāzas. Daži izteica minējumu, ka aktrise apzināti gredzenu neliek uz kreisās rokas zeltneša, bet nēsā uz labā, lai maldinātu vērīgākos fanus. Tas, ka viņa šo gredzenu vairākus mēnešus nēsāja pie dažādiem tērpiem, lika aizdomāties, ka tā nav parasta rotaslieta.

Aktieru pāris sīkākus komentārus tā arī nesniedza.

Atgādināsim, ka Eva tik prasmīgi izstaigāja pirmo grūtniecību, ka deviņu mēnešu laikā neviens pats nenofotografēja viņu ar lielu vēderu.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas