Trauslā modele Adriana Lima parāda muskuļus. FOTO
Brazīliete Adriana Lima savu fizisko formu uztur ar regulārām boksa nodarbībām, tāpēc nav brīnums, ka trauslajai „Victoria’s Secret” modelei ir visnotaļ iespaidīgi roku muskuļi.
Slavenības
2016. gada 12. septembris, 07:13

Trauslā modele Adriana Lima parāda muskuļus. FOTO

Jauns.lv

Šķiet, apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” modeles pārtiek tikai no ūdens un svaiga gaisa. Viņas šķiet tik tievas un trauslas. Taču tas var būt mānīgi. Skat, kādi roku muskuļi ir daiļajai brazīliešu modelei Adrianai Limai (35).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc abu bērnu pasaulē nākšanas brazīliešu modelei Adrianai Limai vislabāk atgūt agrāko svaru palīdzējušas boksa nodarbības. Arī pirms abām grūtniecībām modele aizrāvās ar šo sporta veidu. Viņa jau vienpadsmit gadus ir liela boksa entuziaste! „Es vienmēr esmu fanojusi par boksu,” norāda Adriana. „Ne tikai atlētiskas figūras un fiziskās slodzes dēļ, bet arī kā par sporta veidu. Es pati trenera uzraudzībā nodarbojos ar boksu vienpadsmit gadus. Bokss arīdzan ir lieliska terapija, jo palīdz nolikt malā visas domas. Boksa treniņi ir tik intensīvi un liek ļoti koncentrēties uz to, ko dari – gan ar ķermeni, gan prātu. Un rezultāti, protams, ir lieliski.” Taču ir vingrinājumi, kas modelei nepatīk. „Man nepatīk nekas, kas ir lēns. Bet dažkārt tevis pašas labā nākas darīt arī to, kas nepatīk. Esmu mēģinājusi nodarboties ar pilātēm. Man ļoti nepatīk stiepšanās vingrinājumi, ļoooti nepatīk.”

Adriana ir divu bērnu mamma. Meita Valentīna ir dzimusi 2009. gada 15. novembrī, bet otra meita Sjenna – 2012. gada 12. septembrī. Ar bērnu tēvu – serbu izcelsmes basketbolistu Marko Jariču – Lima apprecējās 2009. gadā, bet pēc pieciem laulībā nodzīvotiem gadiem paziņoja par vēlmi šķirties. Abu laulība oficiāli šķirta gan tikai šā gada martā.

 

„Victoria’s Secret” un „Maybelline” reklāmas seja ir sabiedrībā pazīstama kā dedzīga katoliete. Viņa katru svētdienu apmeklē dievkalpojumu baznīcā. Savulaik intervijās viņa vaļsirdīgi stāstīja, ka līdz kāzām saglabās nevainību. „Sekss ir domāts pēc kāzām,” 2006. gadā izteicās aizvien nevainīgā modele. „Viņiem (vīriešiem) jārespektē tas, jo tāda ir mana izvēle. Ja viņi to neņem vērā, tātad mani nevēlas.”

Pēc deviņiem draudzības mēnešiem – 2008. gada jūnijā – Adriana saderinājās ar basketbolistu Marko Jariču. Nākamā gada Valentīndienā pāris apprecējās.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press