Seksīga modele iznāk sabiedrībā bez apakšveļas. FOTO
Lai gan Emīlijai Ratažkovski bieži nācies dzirdēt kritiku par pārlieku atkailināšanos, viņa aizvien to turpina darīt.
Slavenības
2016. gada 12. septembris, 12:19

Seksīga modele iznāk sabiedrībā bez apakšveļas. FOTO

Jauns.lv

Modele Emīlija Ratažkovski (25), kura popularitāti iemantoja pēc 2013. gadā iznākušā pikantā videoklipa dziesmai „Blurred Lines”, turpina pievērst sev uzmanību, atkailinot dažādas sava ķermeņa daļas.

Sākoties Ņujorkas modes nedēļai, modele Emīlija Ratažkovski apmeklēja zīmola „Target” rīkoto ballīti. Pasākumam viņa bija izvēlējusies kleitu no „August Getty Atelier” 2016. gada pavasara/vasaras kolekcijas, kuras sānos bija neredzēti milzīgi izgriezumi. Šāda piegriezuma kleita neparedz, ka tās nēsātāja zem tērpa vilktu apakšveļu. Emīlijai gan tas raizes nesagādāja, viņa ir pieradusi fotografēties puskaila un arī pavisam kaila. Fotogrāfu priekšā modele jutās ērti un labprāt demonstrēja tērpu un savus dotumus šajā tik riskantajā apģērbā.

Nesenā intervijā žurnālam „Glamour” Emīlija pažēlojās par divkosīgajiem standartiem attiecībā pret sievietēm un konkrēti pret viņu pašu: „Cilvēki domā, ka man ir pārpārēm skaistuma, bet trūkst smadzeņu. Kad es gribēju atbalstīt vienu politiķi, man ieteica labāk „aizvērties un parādīt krūtis”. Mani arīdzan kritizē, ka esot pēc slavas izmisusi padauza, tāpēc, ka es ģērbjos atšķirīgi un taisu selfijus.”

Robins Tiks sadarbībā ar T.I. un Farelu Viljamsu – „Blurred Lines”

         

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press