Viena no populārākajām lielo izmēru modelēm parāda dziļu dekoltē. FOTO
Žurnāla "GQ" rīkotās "Gada cilvēka" balvu ceremonijas vakarā modele Ešlija Grehema bija viena no spilgtākajām viešņām.
Slavenības
2016. gada 12. septembris, 15:13

Viena no populārākajām lielo izmēru modelēm parāda dziļu dekoltē. FOTO

Jauns.lv

28 gadus vecā Ešlija Grehema ir viena no populārākajām lielo izmēru modelēm. Nesen viņa Londonā kā goda viešņa apmeklējusi vīriešu žurnāla „GQ” rīkoto „Gada cilvēka” balvu ceremonijas vakaru.

Šogad Ešlijas Grehamas vārds ierakstīts vēsturē – viņa kļuva par pirmo lielo izmēru modeli, kuras fotogrāfija jebkad publicēta uz prestižā izdevuma „Sports Illustrated” vāka. Pēc šī notikuma Ešlija ievērojami kāpusi pa karjeras kāpnēm. Tagad viņas fotogrāfijas regulāri var redzēt dažādos glancētajos žurnālos visā pasaulē, bet pati viņa kļuvusi par vienu no līderēm, kas iestājas par pozitīvu attieksmi pret visu formu un izmēru sievietēm.

Nav brīnums, ka arī žurnāla „GQ” „Gada cilvēka” balvu ceremonijas rīkotāji vēlējās Ešliju redzēt pasākuma goda viešņu vidū. Pie muzeja „Tate Modern” Londonā bija izklāts sarkanais paklājs. Līdz ar citiem viesiem, fotogrāfiem tur pozēja arī Ešlija, kura par godu balvu vakaram bija izraudzījusies iespaidīgu tērpu. Grehema ceremoniju apmeklēja zīmola „Tadashi Shoji” vakartērpā ar dziļu dekoltē un izgriezumiem tā sānos.

Ešlijas parametri ir tāli no standarta 90-60-90. Modele ir 1.75 m gara, sver 91 kilogramu un nēsā 48. izmēra apģērbus. „Gada cilvēka” balvu ceremonijas vakarā Grehema bija viena no spilgtākajām viešņām.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press