Kadri ar nelieša nekrietnībām pret meiteni pamatīgi sadusmo interneta lietotājus. VIDEO
Meitene sūdzējusies skolā, bet neviens viņai neticēja.
Trakā pasaule
2016. gada 12. septembris, 15:46

Kadri ar nelieša nekrietnībām pret meiteni pamatīgi sadusmo interneta lietotājus. VIDEO

Jauns.lv

Internetā plašu sabiedrības ievērību guvis kāds satraucošs video, kurā redzams, kā kāds pusaudzis piekauj jaunu meiteni. Video arī izgaismojis daudzviet pastāvošo problēmu ar skolēnu fizisku un psiholoģisku ietekmēšanu vienaudžu vidū. Jaunieši dažreiz sauc pēc palīdzības, bet ne vienmēr tiek sadzirdēti. Tā notika arī ar 15 gadus veco ierakstā redzamo meiteni Džūelu. 

Lai arī sākumā izskanēja, ka video ir filmēts Lielbritānijā, vēlāk ļaudis izteica aizdomas, ka šie baisie notikumi tomēr risinājušies Nīderlandē. 

Medijos arī izskanējis, ka pusaudzis Džūelu iespaidojis jau pusotra gada garumā. Meitene arī vērsusies pie skolas vadības, taču neviens viņai neticēja un attiecīgi - arī nerīkojās, lai pārtrauktu pāridarījumus. 

Pēc video redzamā uzbrukuma parkā meitene nosūtīta pie ārsta, kurš konstatējis rētas un brūces uz jaunietes ķermeņa. "Es biju pie ārsta un drīz došos uz slimnīcu, lai veiktu papildu pārbaudes," pastāstīja meitene, norādot, ka viņai tagad ir problēmas ar muguras muskuļiem un spēcīgas galvassāpes. 

Jaunietis, kuru interneta lietotāji nekautrējās nosaukt par kretīnu un nelieti, šobrīd ir apcietinājumā. 

Please Find This Guy

This video has gone viral and there is an online campaign to have this scumbag identified! Please share and help. www.corksbest.com

Posted by

Cork's Best

on Monday, September 5, 2016

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānšāviņš no video