Kolins Farels nolēmis atstāt sliktā zēna imidžu pagātnē. Sācis dzēst lielo tetovējumu. FOTO
Īru aktieris Kolins Farels pamazām dzēš lielo tetovējumu.
Slavenības
2016. gada 12. septembris, 16:37

Kolins Farels nolēmis atstāt sliktā zēna imidžu pagātnē. Sācis dzēst lielo tetovējumu. FOTO

Jauns.lv

Jau pirms gada īru aktieris Kolins Farels (40) sāka apmeklēt procedūras, kur ar lāzera palīdzību pamazām dzēsa lielo tetovējumu uz viņa labā pleca.

To, ka īru sliktais zēns Kolins Farels dzēš lielo tetovējumu, kas viņam ir uz pleca, fani pirmoreiz ievēroja aizvadītā gada maijā. Toreiz aktieris apmeklēja Kannu kinofestivālu un bez krekla bija iznācis uz viesnīcas numuriņa balkona uzsmēķēt un padzert kafiju.

Kolina Farela ķermeni sedz vairāki tetovējumi, turklāt diezgan redzamās vietās. Filmēšanas vajadzībām grimētājiem ne reizi vien nācies tos nosegt vai citādi nomaskēt, lai tie nebūtu redzami viņa uz ekrāniem atveidotajiem varoņiem. Grima māksliniekiem nācies pastrādāt pie Farela tetovējumu maskēšanas, kad viņš filmējās tādās lentēs kā „In Bruges”, „Horrible Bosses”, „Total Tahiti” un „Fright Night”.

Šobrīd Farels filmējas kinolentē „Killing of A Sacred Deer” un tetovējums tikpat kā nav redzams. Ņemot vērā, ka pērn aktieris tetovējumu sāka pamazām dzēst, gandrīz neredzamais tintes zīmējums šoreiz visticamāk nav grima mākslinieku nopelns.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press