Šovā "Pirmā deja" uzvar pāris ar traumētām rokām. FOTO. VIDEO
Par šova „Pirmā deja” šīs nedēļas uzvarētājiem kļuva Maija un Jānis.
2016. gada 15. septembris, 22:03

Šovā "Pirmā deja" uzvar pāris ar traumētām rokām. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Arī šajā nedēļā “STV Pirmā!” šovā “Pirmā deja” piedalījās pāri, kuri ar dejošanu ir uz „jūs”… Taču visi četri dalībnieki tic, ka desmit dienu laikā ir iespējams iemācīties ideālu kāzu deju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Abiem pāriem mēģinājumos neklājās viegli, jo treniņi bija jāsavieno ar gatavošanos kāzām un pēdējiem pirkumiem.

Šajā nedēļā labāku žūrijas novērtējumu saņēma Maija un Jānis, kuri nodejoja ideālu deju „Bermudu divstūra” dziesmas “Ballējam, neguļam” pavadījumā. Viņi uzvarēja, neskatoties uz to, ka abi mēģinājumu procesā bija satraumējuši rokas un dienu pirms kāzām abiem šķita, ka laulības jāpārceļ uz vēlāku laiku.

Maija un Jānis šovam pieteikušies, jo redzēja, kādu kāzu deju iemācījās viņu draugi – trešā raidījuma uzvarētāju pāris Monta un Rimants. Savukārt otrs šā raidījuma pāris - Agate un Ainārs nolēma mesties “Pirmās dejas” izaicinājumā, lai ar dejas palīdzību pierādītu mīlestību savās kāzās.

Vai „Ballējam neguļam” der kāzu dejai?

Uzzinot, ka pasniedzēja pārim iecerējusi kāzu deju pie „Bermudu divstūra” kompozīcijas, Maija bija šokā. Jānis gan neiebilda un uzreiz bija gatavs mesties izaicinājumā. Jāpiebilst, ka pāriem šajā šovā nav iespēja mainīt dziesmu – jāņem par labu pasniedzējas izvēle un jādara viss, lai izdotos. Abi iepazinās mūzikas festivālā Liepājā, un, tā kā ballītes nav viņiem svešas, arī žūrija atzina, ka mūzika izvēlēta perfekti. Abi bija apņēmības pilni un rūpīgi gatavojās arī ārpus oficiālajiem mēģinājumiem pie treneres. Taču uzvara nenāca viegli.

 

Turot uz galvas līgavu, Jānis gandrīz nometa viņu zemē. Izrādās pie vainas krampis, kas iemeties rokā. Uzreiz pēc šī notikuma Jānis pameta deju zāli. Neskatoties ne uz ko, pasniedzēja Darja Jakovenko Maijai lika strādāt par abiem. Darjas praksē tā bija pirmā reize, kad kāds pamet deju zāli un nākamajā mēģinājumā pāris ieradās ar kūkām un enerģijas dzērienu, lai atvainotos pasniedzējai par Jāņa vājumu.

Žūrija vērtē Maiju un Jāni

Pēdējo mēģinājumu Maija un Jānis gandrīz izlaida, jo līgavai tajā dienā nācās doties pie ārsta „griez” roku.

Neskatoties uz traumām, pirmo deju pāris izdejoja pilnībā, un kāzu viesi sajūsmā atbalstīja abus dejotājus. Kāzās piedalījās arī Monta no trešā raidījuma un norādīja, ka viņu konkurentiem ir jāuzmanās, jo enerģija, kas nāca no jaunā pāra bija fantastiska. Tā arī notika - žūrija atzinīgi novērtēja pāra saskaņu un nepiespiestību, tādēļ viņi saņēma ceļojumu 1000 eiro vērtībā.

Ainārs, uzzinot par ģimenes pieaugumu, pārdod savu motociklu un pārceļas uz Latviju

Ainārs un Agate ilgāku laiku dzīvoja šķirti, attiecības varēja uzturēt vien „Skype” un, retu reizi braucot no Īrijas uz Latviju vai otrādi. Vienā no Aināra ciemošanās reizēm, pārim pieteicās meitiņa, tādēļ Ainārs pārdeva savu motociklu un nolēma atgriezties Latvijā.

Arī šim pārim mēģinājumi bija liels izaicinājums. Trīs dienas pirms kāzām Agate piedzīvoja nelielu šoka terapiju – Ainārs neieradās uz mēģinājuma sākumu un nebija sazvanāms. Pasniedzēja Marta Kalēja centās palīdzēt līgavai kliedēt sliktas domas - trenēja viņu vienu pašu. Pēc pārdesmit minūtēm ieradās arī jaunais vīrs, kurš, kā vēlāk atklājās, iestrēdzis sastrēgumā un nespēja pabrīdināt Agati, jo telefonam bija beigusies baterija.

Žūrija vērtē Agati un Aināru

Pēdējā mēģinājumā Agatei un Aināram neklausīja nedz kājas, nedz strādāja prāts. Viņi pat nenojauta, ka konkurentu pārim jācīnās ar vēl lielākiem izaicinājumiem, traumām un fiziskām sāpēm.  

Jāatzīst, ka kāzās rokenrols abiem izdevās lieliski, tas iekustināja arī jaunā pāra viesus un akrobātiskākie triki izsauca emociju vētru. Žūrijai Ainārs atzina, ka visu laiku skaitīja līdzi soļus, tādēļ publiku vispār nemaz neredzēja, jo nācās darīt visu, lai nesajauktu soļus. Agris Daņiļēvičs gan norādīja, ka „nodurtais skatiens” bija ļoti šarmants un šādu elementu vajadzētu attīstīt pāra sudrabkāzu dejā. Neskatoties uz vairākiem žūrijas komplimentiem, uzvaras laurus tomēr plūca otrs pāris. Agate un Ainārs gan ir priecīgi par mēģinājumos iegūto pieredzi. Apņēmības pilni, viņi solīja turpināt trenēties katru trešdienu pie Martas Kalējas.


Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes