Asinskāra tirāna meita Anastasija no pasaules neslēpj savas lepnās dzīves krikumus. FOTO
Anastasijai ir prāvs sekotāju pulks "Instagram".
Trakā pasaule
2016. gada 16. septembris, 06:55

Asinskāra tirāna meita Anastasija no pasaules neslēpj savas lepnās dzīves krikumus. FOTO

Jauns.lv

Mediju uzmanības lokā nonākusi 18 gadus vecā serbu skaistule Anastasija Raznatoviča, kura vizuāli ļoti atgādina Kimu Kardašianu, nesmādē lepnu dzīvesveidu un gozējas elitārās ballītēs. Ir tikai kāda nianse, kas Anastasiju atšķir no citām sabiedrības dāmām. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Daiļā Anastasija ir bēdīgi slavenā asinskārā serbu paramilitāristu grupējuma "Tīģeri" vadītāja Zeļko Raznatoviča meita. 

Raznatovičs, kurš vairāk pazīstams ar iesauku Arkāns, bija gāztā un kara noziegumos apsūdzētā Dienvidslāvijas prezidenta Slobodana Miloševiča ciešs sabiedrotais, un viņa paramilitārais grupējums "Tīģeri" deviņdesmito gadu Balkānu konfliktu laikā izdarījis daudzus kara noziegumus, arī civiliedzīvotāju slepkavības.

Arkāns tika nogalināts 2000.gadā pie kādas viesnīcas Belgradā. Toreiz dzīvību zaudēja arī divi viņa miesassargi. Visticamāk, Anastasijai nav pārāk spilgtu atmiņu par savu tēvu, jo toreiz bija vien divus gadus veca. 

Arī jaunietes māte ir visai ievērojama personība - Serbijā slavena popzvaigzne Svetlana Raznatoviča, kura uzstājas ar skatuves vārdu Ceca. Arkāns Svetlanā ieskatījās pagājušā gadsimta 90.gados, kad viņa uzstājās grupējuma dalībnieku rīkotā koncertā. 

Izskatīgā Anasatasija nereti dalās ar savas krāšņās dzīves krikumiem sociālajā tīklā "Instagram", kur ir savākusi prāvu sekotāju pulciņu - 465 000 cilvēku interesē, kā iet Balkānu vēsturē bēdīgi slavenā Arkāna meitai. 

Īpaši mediju uzmanību piesaistīja Anastasijas pilngadības ballīte viesnīcā "Hyatt", kas atrodas Serbijas galvaspilsētā Belgradā - pasākumu apmeklēja simtiem vietējo slavenību un VIP cilvēku. 

Tikmēr Arkāna nu jau pilngadīgās atvases ekstravagantais dzīvesveids nevienam vien licis uzdot jautājumus - no kurienes visa šī nauda? 

Kasjauns.lv; LETA/Foto: Vida Press, Instagram/raznatovicanastasija

Tēmas