Tik atšķirīgs no leģendārā mūziķa. Kurta Kobeina brālis. Reti FOTO
Čads Kobeins ir grupas „Nirvana” mūziķa Kurta Kobeina 12 gadus jaunākais pusbrālis. Viņš nācis pasaulē tēva otrajā laulībā.
Slavenības
2016. gada 17. septembris, 17:37

Tik atšķirīgs no leģendārā mūziķa. Kurta Kobeina brālis. Reti FOTO

Jauns.lv

1994. gadā pašnāvībā dzīvi beigušajam grupas „Nirvana” līderim Kurtam Kobeinam ir jaunāks brālis Čads Kobeins. Viņš reti redzēts plašākā sabiedrībā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Čads Kobeins ir grupas „Nirvana” mūziķa Kurta Kobeina (1967-1994) pusbrālis. Pēc tam, kad 1975. gadā Kurta mamma Vendija un tēvs Donalds Lelands Kobeins izšķīrās, tēvs apprecējās otrreiz, par sievu apņemot Dženiju Vestebiju. Dženijai jau bija divi bērni – Džeimss un Mindija, un 1979. gadā pasaulē nāca viņas un jaunā vīra kopīgais dēls Čads Kobeins.

Čads dzīvo un strādā Sietlā.

Plašāk nav zināms, kā savulaik veidojās Kurta un viņa 12 gadus jaunākā pusbrāļa attiecības. Taču klīst runas, ka „Nirvana” mūziķa atraitne Kortnija Lova pēc Kurta nāves uzdāvinājusi Čadam vienu no vīra ģitārām. Kāds Čada paziņa zina teikt, ka brālis to izmantojis, kad pats vidusskolā spēlējis grupā. Taču nu jau sen Čads vairs nemuzicē un ģitāra nolikta goda vietā. Čadam esot izteikti vairāki dāsni piedāvājumi pārdot ģitāru par bargu naudu, taču viņš šos priekšlikumus noraidījis.

Kurtam Kobeinam ir jaunāka māsa Kimberlija un pusmāsa Brianna O’Konora no mammas puses.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas